Krups K2 XP521030, espressor 15 bar

Krups K2 XP521030 e un esspresor/espressor (corect) foarte bun de la Krups, iar principalele sale caracteristici sunt prețul nu prea mare deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », presiunea de 15 bar și posibilitatea alimentării cu cafea măcinată. Un alt plus ar fi faptul că aparatul poate fi utilizat alături de două cești.

Poze

Krups K2 XP521030 este prezent în două culori (negru și gri), iar modelul de față e unul negru. După cum se poate vedea nu are deloc multe butoane și asta presupune faptul că e ușor de folosit. Nu se poate vedea prea bine, dar în partea dreaptă are și un dispozitiv pentru spumare… care la nevoie poate fi și spălat foarte ușor.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Krups K2 e un model cu o putere de 1400W, dar nu acestă putere e importantă, ci faptul că are o presiune mare. Această presiune de 15 bari e una caracteristică espressoarelor și asigură că din cafea e scoasă toată aroma, rezultând cel mai bun espresso. Are o capacitate pentru două cești și teoretic asta înseamnă că o să serviți mai repede clienții ori pe cei dragi.

Păreri pro şi contra

Pro: are o construcție robustă; e un model clasic fără prea multe butoane și luminițe; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 3 ori 4; vine cu un dispozitiv de spumare care va ajuta la realizarea unui espresso desăvârșit și realizat ca la carte; utilizarea sa nu e deloc complicată și de aceea și cele mai neîndemânatice persoane cred că-l vor putea folosi cu succes.
Contra: nimic.

Concluzie

Modelul XP 521030 vine ca o alternativă la alte espressoare și față de alte modele acesta poate fi alimentat cu cafea măcinată de 7 sau 14 grame. Un lucru deosebit e faptul că suportă două cești și că dispozitivul de spumare e plasat la îndemână. Deci, este numai de recomandat pentru uz casnic, dar de ce nu și comercial. Dacă sunteți în dubii, în sensul că nu știți ce să alegeți între un filtru de cafea și un espressor, atunci eu vă zic că cea mai bună variantă este a doua deoarece scoate toată aroma din cafea.

Te-ar mai putea interesa