Krups Intuition EA870810, espressor automat tip Quattro Force

Krups Intuition EA870810 e un espressor de generație nouă pentru persoanele care vor să savureze o băutură de calitate foarte bună.
Poate prepara patru tipuri de produse, iar având două duze de cafea se pot prepara două băuturi în același timp.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un espressor premium de la un producător german apreciat.
Din poza de alături se poate vedea că are un aspect plăcut, fiind un aparat de culoare neagră. Puteți observa că panoul de comandă e unul simplu, producătorul menționând că e de tip touch.

Păreri pro și contra

Aparatul Krups Intuition EA870810 are mai multe atuuri, iar cele mai importante sunt următoarele:
– Vine cu un sistem specific Krups, fiind numit Quattro Force. Acesta asistă în fiecare pas de preparate precum: măcinarea (râșniței) e optimizată, presare, infuzare și curățare (automată).
– Pe lângă cele 4 rețete presetate se pot memora două rețete personalizate.
– Are râșniță integrată așa încât să aveți cafea proaspăt măcinată pentru un gust mai bun.
– Nu trebuie să vă pierdeți prea mult timp cu procesul de curățare deoarece aparatul are funcție de curățare automată și e necesară doar o tabletă de curățare.

Din păcate nu are control de pe telefon… sau ceva de genul. E un aparat clasic de tip automat așa încât să nu vă pierdeți timp cu prepararea cafelei.

Per ansamblu un astfel de aparat se va dovedi perfect în cazul în care vreți să preparați băutură de tipul espresso, espresso lung, ristretto sau apă fierbinte (pentru ceai sau ceva de genul).
Despre aparatul acesta trebuie scris că e unul premium de la un producător cu o lungă istorie. Ar trebuie să subliniez faptul că a fost fondat în 1846 de Robert Krups.

Te-ar mai putea interesa