Krups Essential EA81P070, espressor de 16 bar de tip Thermoblock

Krups Essential EA81P070 e un espressor premium cu o presiune foarte bună de 16 bar. În felul acesta e stoarsă toată aroma din cafea. Sistemul Thermoblock presupune că temperatura crește rapid așa încât tot timpul să ai parte de o cafea fierbinte.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are facilități care îl fac foarte bun pentru acasă cât și pentru un local. Din imaginea de alături puteți vedea că e un aparat de culoare neagră și cu suport pentru două cești. Se poate vedea că are și un ecran LCD destul de mare pe care pot fi citite informații importante.


Avantaje

Modelul Krups Essential EA81P070 e unul cu o putere mare de 1450W, dar important nu e neaparat acest lucru, ci că are 16 bari. Această presiune scoate toată aroma din cafea.
Pentru boabe de cafea există recipient de mari dimensiuni, mai exact de 260g. Și, pentru apă există un rezervor de 1,7 litri.
Precum la alte modele, acesta are funcție de memorare care permite memorarea a două rețete pentru băuturi diferite.
E dotat cu un recipient din inox care permite păstrarea laptelui în condiții optime. Acesta se folosește alături de o duză pentru cappuccino pentru obținerea unei spume dense.
Fiabilitatea aparatului e una deosebită, iar Krups spune că acest aparat că e reparabil 10 ani. Asta pe lângă faptul că are o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult.
Aparatul poate fi utilizat pentru prepararea mai multor tipuri de băuturi printre care aș aminti cappuccino, diferite feluri de espresso și cafea… printre altele.

Dezavantaje

Râșnița nu este realizată din ceramică, ci din metal. Însă, vorbim despre una conică pentru o măcinare eficientă și rapidă.

Concluzii

Pentru cei interesați de un electrocasnic capabil în a face cea mai bună cafea indiferent de împrejurări recomand acest model.
În cazul în care o să folosiți aparatul în scopuri comerciale o să vă recuperați banii rapid deoarece băutura e una foarte bună.

Te-ar mai putea interesa