Krups Espresseria EA8165, atuurile acestui espressor cu accesoriu pt cappuccino

Krups Espresseria EA8165 e un espressor modern de tip automat care poate prepara 3 tipuri de băuturi. Vine cu două duze de cafea, iar aparatul integrează o râșniță așa încât băutura să fie cât mai calitativă. Suplimentar, acest aparat are și un accesoriu pentru cappuccino, fiind vorba despre unul din inox.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care arată bine și e operat prin intermediul unui panou de comandă cu butoane.

Păreri pro și contra

Modelul Krups Espresseria EA8165 e unul de la un producător german foarte cunoscut și care pune la vânzare aparate de calitate.
Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar cele mai importante sunt cele de alături:
Are integrată o râșniță metalică pentru ca băutura să fie una realizată din boabe proaspăt măcinate.
E realizat din materiale de calitate. De exemplu, carcasa e una făcută din inox și plastic.
Vine cu multiple funcții printre care cea de oprire automată, sistem decalcifiere, memorarea a două rețete
Are sistem Thermoblock Compact așa încât temperatura să crească rapid.

Din păcate râșnița nu este una ceramică. Aparatele mai scumpe au râșniță făcută din material ceramic întrucât în acest fel sunt mai performante.

Un lucru neutru de care ar trebui să știți e că manualul de utilizare livrat s-ar putea să nu fie în română. Dar, îl găsiți pe site-ul producătorului disponibil în format *.pdf și în limba română.

Per ansamblu, acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru acasă ori la birou.
Chiar dacă panoul de comandă nu e unul touch, nu cred că acest lucru e prea important.
Sunt mulți dintre cei care au cumpărat aparatul care susțin că cireașa de pe tort o reprezintă dispozitivul pentru lapte.

Te-ar mai putea interesa