Krups Espresseria Automatic EA8108, espressor 15 bar

Espressorul Krups Espresseria Automatic EA8108 e unul perfect pentru întrebuințare comercială deoarece are suport pentru două cești și utilizare automată. Acest tip de utilizare presupune că nu trebuie să interveniți prea mult în procesul de preparare al băuturii. Iar, dacă întrebați ce îl recomandă atunci trebuie știut că îl recomandă presiunea mare de 15 bari, faptul că e automat, că se folosește de cafea boabe (care sunt măcinate de râșnița incorporată) și alte facilități.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat premium, fără dar și poate. Normal că poate prepara mai multe tipuri de băuturi, dar cel mai bine e să preparați doar espresso.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care trebuie neaparat menționate la acest model sunt capacitatea de două cești, presiunea de 15 bari, că e automat, capacitatea de 500 grame cafea și rezervorul de 1,6 litri. Pe lângă caracteristicile menționate mai sus trebuie menționate funcțiile cum ar fi cea de autocurățare, dar și dispozitivele cum ar fi cel de spumare și sistemele (capucino, anticalcar etc).

Eu apreciez la acest model că vine de la un brand cunoscut (și nemțesc 😉 ), performanța în pregătirea băuturii, calitatea excelentă a băuturii și că aparatul e unul foarte calitativ (precum și materialele folosite la construcția sa).
Ca lucruri negative sunt prețul (e cam mare dar e vorba despre un aparat premium care e destinat în special localurilor ori acelora care au o familie mare „dependentă” de cafea de calitate) și că râșnița nu e ceramică, ci metalică.

Deci, dacă ai o cofetărie, o cafenea sau ceva de genul atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre un model precum acest Krupe EA 8108. Nu vă oprește nimeni să-l folosiți acasă, în cazul în care aveți un buget mai mare.
Multă lume își cumpără aparate de cafea care costă undeva la 100-200 lei, însă băutura scoasă de acelea nu e nici pe un sfert la fel de calitativă precum cea scoasă de un espressor precum acest Krups.

Lasă un comentariu