Krups EA819N10 Arabica Latte

Krups EA819N10 Arabica Latte este un espressor automat pentru persoanele care vor să savureze 5 tipuri de băuturi acasă. Aceste băuturi sunt espresso, cappuccino, latte macchiato, ristretto şi caffe lungo.
Întrucât vine cu două duze de cafea puteţi prepara rapid două băuturi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium care e uşor de folosit de oricine. Din imagine se poate vedea că are un panou de comandă uşor de utilizat cu butoane mari, iar setările pot fi văzute pe ecranul mare.


Păreri pro şi contra

Aparatul Krups EA819N10 Arabica Latte e unul care e alimentat cu cafea boabe, iar pentru măcinare are incorporată o râşniţă metalică (conică din inox).
Precum e în cazul unor espressoare de la Philips şi acesta are memorii, fiind vorba despre 4 (două pentru espresso şi tot atâtea pentru cappuccino). Pentru a utiliza această funcţie trebuie să apăsaţi butonul cu inimioară.
Pentru a avea apă curată acest model filtrează apa. Întreţinerea nu va fi nici ea prea complicată întrucât are curăţare automată.
Prepararea băuturii nu va dura prea mult întrucât sistemul de încălzire e unul performant şi face ca prepararea băuturilor să înceapă în 30 secunde.
Are Quattro Force compus din patru elemente, adică: râşnită cu două trepte, sistem de infuzare Ultra Flat (cu forţă de 30kg), Brewing optimizer (pentru preparare optimizată) şi sistem AutoClean Pressure pentru curăţare.

Despre brandul Krups trebuie scris că e unul german fondat în 1846. Din 2001 aparţine de grupul Grupe SEB care e unul francez de care mai aparţin Moulinex, Rowenta şi Tefal. Brandul Krups a fost reorientat ca unul premium.
Produsul de faţă e fabricat în Franţa, acest lucru fiind menţionat pe site-ul producătorului.
Faibilitatea aparatului e una bună cu garanţie 2 ani (6000 de cicluri) şi garanţia faptului că e reparabil 10 ani.

Te-ar mai putea interesa