Krups EA8050, espressor 1.8 litri EA 8050

Espressorul Krups EA8050 e un model care l-aș recomanda oricui deoarece oferă multe dotări și accesorii interesante. Am observat că vine cu accesorii care vă permit să decorați puțin băutura la final. Poate prepara cappuccino și espresso și nu se compară cu cel care îl cumpărați care l-ați fi preparat la plic. Poate fi alimentată cu cafea boabe deoarece are o râșniță în partea superioară. designul e elegant, ergonomic dar și compact. Puteți citi manualul de instrucțiuni dacă vi se pare cam complex acel panou de control, însă dacă ați mai avut un espressor, cred că îl veți folosi cu ușurință pe acesta.

Prețul lui EA 8050 nu e la îndemâna oricui, dar mi se pare oarecum justificat deoarece e vorba de un aparat modern cu care puteți face chiar și bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Așa arată
Așa arată

Puterea sa e una 1450 W și totul e automat, e nevoie dar să alegeți opțiunile dorite. Poate prepara două tipuri de băuturi: Cappuccino
și Espresso. Capacitatea rezervorului de apă e de 1.8 litri deci puteți prepara multe băuturi în special că poate pregăti 2 căști deodată.

În râșniță puteți insera cam 275 grame de cafea (deci pune chiar și boabe). Are un rezervor de lapte, ecran LCD, plită menținere cald și altele.

Ca și funcții/programe are: râșniță incorporată, , buton pornire/oprire, apă fierbinte (pentru ceai), decalcifiere, dispozitiv de spumare, setare grad măcinare, autocurățare dar și altele. Râșnița e una metalică iar alte dotări de care nu am mai menționat sunt: sistemul Thermobloc Compact (numit pe scurt CTS), dozări perfecte (se referă la tăria cafelei, puteți regla individual cantitatea de apă și temperatura), sistemul de filtrare avansată a apei numit Claris Aqua-Filter.

Plusuri: puternic, rapid, ușor de folosit, rezultate pe măsură (depinde și de cafeaua care o folosiți), ocupă puțin spațiu și arată bine.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Krups EA8050 îl puteți lua atât pentru acasă cât și pentru un bar/cofetărie/restaurant. Pentru casă, aș recomanda un espressor ceva mai ieftin, dar fiecare poate avea o altă opțiune sau preferință. Jos am pus un clip cu acest mdoel și se poate observa conținutul dar și cuma rată acest aparat.

Lasă un comentariu