Krups EA 8010, espressor automat

Pentru o mică cafenea acest espressor automat Krups EA 8010 ar fi numai bun deoarece are un suport pentru două cești, presiune de 15 bar și e alimentată cu cafea boabe (râșnița fiind incorporată). Poate te întrebi din ce material e râșnița și de aceea eu trebuie să spun că e din inox… era mai bine dacă era din ceramică, dar e bine și așa.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat cu accesorii incluse. Despre râșniță trebuie menționat că e un model incorporat și e vorba despre un model conic care poate fi reglat.
Din poza alăturată se poate vedea aparatul, iar ghidul de utilizare e unul care trebuie citit neaparat, chiar dacă-i vorba despre un model care nu are nevoie de prea multă intervenție din partea dvs.

Pachetul
Pachetul

Modelul acesta e unul cu o presiune de 15 bar și suport pentru două cești așa încât să vă puteți servi clienții cât mai repede posibil. legat de rezervorul de apă ar trebui menționat că e unul de 1,8 litri, iar legat de compartimentul de cafea trebuie menționat că e unul de 275 grame. Chiar dacă băutura e gata și nu e nimeni să o servească, aceasta o să rămână caldă deoarece aparatul e prevăzut cu o plită care menține cald cafeaua.

Știm cu toții despre Krups că e un brand de la care tot să cumperi aparate electrocasnice deoarece e un brand nemțesc, iar produsele acestui producător sunt unele premium. Modelul acesta nici nu costă mult, iar când o să faceți espressoul nu o să trebuiască să interveniți prea mult asupra sa deoarece e un model automat… deci apăsați pe un buton și băutura va fi gata rapid.

Modelul acesta e perfect pentru acasă, o cafenea sau la lucru deoarece poate face rapid cafea așa încât lumea să nu aștepte foarte mult. În acest sens o să ajute foarte mult suportul pentru două cești.
Dacă te interesează cum arată atunci acest lucru poate fi văzut din preview-ul de alături. Am căutat ceva într-o limbă care să o putem înțelege însă nu am găsit nimic, așa că trebuie să ne mulțumim cu ce am găsit.

Te-ar mai putea interesa