Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1002

Pentru o „cafea” de cea mai bună calitate recomand un espressor cum e acest Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1002. Față de un aparat de făcut cafea care are un preț ceva mai mic acest Krups Piccolo KP1002 are o presiune de 15 bari care scoate toată aroma din capsule așa încât rezultatul să nu fie ceai, ci cafea de cea mai bună calitate – espresso. În opinia mea nici nu costă mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar ceva mai bun ar fi Philips Saeco HD8323/09.

Poze

Se poate vedea că e foarte asemănător cu KP1006 doar că e pe alb și nu pe roșu. Nu e un aparat mare, iar acest lucru se poate vedea și din preview-ul video de la final. Trebuie operat deoarece e un model manual, dar e mai bine așa deoarece are un preț inferior față de modelele automate.

Capacul
Capacul
Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Krups KP1002 e un model de dimensiune medie cu o putere de 1500W, însă nu acesta e importantă, ci faptul că are 15 bari. Rezervorul de apă are o capacitate de 0,6 litri și aparatul are o capacitate de o ceașcă. Normal că poate realiza mai multe timpuri de băuturi printre care se numără espresso, cappuccino, latte macchiato, chocochino, caffe lungo și ceai. Astfel, se poate vedea că e mai mult decât un aparat de făcut cafea.

Păreri pro şi contra

Pro: se alimentează cu capsule ceea ce înseamnă că nu o să vă murdăriți pe mâini; prețul e unul destul de mic; fiabilitatea e excelentă deoarece poate fi utilizat cu ușurință de oricine fără teamă; se pot prepara mai multe tipuri de băuturi; materialul din care e realizat aparatul e unul de bună calitate; băuturile se prepară foarte rapid.
Contra: poate că unora nu le place această culoare, adică albul; rezervorul de apă e cam mic.

Concluzie

KP 1002 e un model foarte popular datorită prețului mic de achiziție, a aspectului plăcut, materialelor calitative din care e realizat și băuturii foarte calitative. Nu e deloc greu de utilizat, iar acest lucru se poate vedea din clipul de alături care prezintă modul de utilizare al aparatului.

Lasă un comentariu