Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Krups Dolce Gusto KP2106

Dacă vrei să savurezi o cafea de cea mai bună calitate și diferite băuturi asemănătoare cafelei atunci îți recomand un espressor Krups Dolce Gusto KP2106 deoarece se numără printre cele mai bune și vândute aparate de acest tip din țara noastră. Nu e tocmai un model apărut anul acesta, însă are un preț foarte mic, adică un preţ bun Vezi prețul special de azi. Fiabilitatea aparatului e destul de bună deoarece vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra unei sume mici de undeva la 60 lei. Foarte interesant la acest aparat e că nu are nevoie de întreținere specială, dar asta e un lucru menționat de producător și nu de consumatori.

Poze

Așa arată acest Krups KP 2106, iar din prima poză se poate vedea că se prezintă destul de bine din lateral. În a doua imagine vedeți suportul pentru ceașcă ori pahar. Acest suport e unul ajustabil pentru a fi potrivit oricărui tip de recipient de cafea. La finalul acestui articol găsiți și un preview video scurt pentru a vă face o opinie despre cum arată aparatul.

Din lateral

Suportul pentru cești

Specificaţii tehnice

KP2106 are o putere de 1500W și nu e un aparat automat deoarece va trebui să interveniți și dumneavoastră în utilizarea aparatului. Băutura nu e tocmai cafea, deoarece i se spune Chocochino, Caffe lungo, Latte macchiato, Espresso ori Cappuccino (sunt mai multe tipuri de „cafea”) și pentru a face această băutură trebuie să alimentați aparatul cu capsule. KP 2106 vine cu 12 capsule la pachet, însă pe parcurs va trebui să-l mai alimentați cu arome care vă plac.

Păreri pro şi contra

Pro: rezervorul pentru apă are capacitate mare de peste un litru; vine cu cele 12 capsule; are dispozitiv pentru spumare și sistem pentru cappuccino; tăvița (suportul) e unul ajustabil pe înălțime; presiunea este una de 15 bari fiind una echilibrată; culoarea e una vie, aparatul fiind unul roșu. Contra: se poate turna băutură doar într-o ceașcă deoarece suportul e doar pentru o ceașcă/pahar, dar se poate turna pe rând.

Concluzie

Krups KP2106 e un espressor cu adevărat premium deoarece cu ajutorul lui puteți realiza o multitudine de băuturi derivate cafelei. E un aparat premium pentru o cafea tot premium și pentru a vă face o impresie despre cum arată vă recomand să urmăriți clipul de alături care e unul de prezentare al aparatului și e foarte scurt.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu