Krups Dolce Gusto Circolo KP5006

Pentru a savura o cafea la intensitate maximă ai nevoie de un espressor de la un brand renumit în acest domeniu cum ar fi Krups. Și aici mă refer la espressor-ul Krups Dolce Gusto Circolo KP5006 care ar fi recomandat de presiunea caracteristică unui aparat de realizat espresso și de faptul că poate realiza o mulțime de derivate ale cafelei, dar și ceai. Mie nu mi se pare că un preţ bun Vezi prețul special de azi » ar fi prea mare deoarece „cafeaua” pe care o scoate e de foarte bună calitate și asta probabil datorită faptului că presiunea de 15 bar e foarte mare și stoarce tot din acele capsule cu care e alimentat.

Poze

Se poate vedea că nu arată foarte diferit de KP2606 și asta în principal datorită faptului că majoritatea espressoarelor Krups arată la fel. Alături sunt două imagini cu acest aparat, iar la final e un clip care arată cum se folosește și cum arată capsulele cu care se alimentează KP 5006.

Krups Dolce Gusto Circolo KP5006 1
Aparatul
Krups Dolce Gusto Circolo KP5006 2
Pus în funcțiune

Specificaţii tehnice

Krups KP5006 are un rezervor de apă de 1.3 litri și presiune e de 15 bari ceea ce e de vreo 4 ori mai mare decât la un filtru de cafea normal. Puterea aparatului e de 1500W, însă cel mai important aspect al aparatului e presiunea care scoate tot din capsule. Aparatul e unul manual și cu el se pot prepara multe băuturi printre care se numără ceaiul, chocochino, caffe lungo, cafeaua, espresso, cappuccino și latte macchiato.

Păreri pro şi contra

Pro: e realizat de Krups – un brand cunoscut în general pentru espressoarele sale de nota 10; nu e greu de întreținut, iar fiabilitatea îi e crescută datorită garanției de 2 ani care poate fi extinsă la 4 contra unei sume nu prea mari; un alt plus ar putea fi partea estetică care una elegantă și futuristică în același timp.
Contra: prețul e cam mare, dar nu e un motiv serios deoarece este un aparat foarte capabil.

Concluzie

Dolce Gusto Circolo KP5006 de la Krups arată bine și cafeaua preparată e și mai bună. Alimentarea făcându-se cu capsule nu o să fiți nevoiți să cumpărați cafea măcinată ori să o măcinați acasă, ci doar să cumpărați capsule de la magazin. Alături e un video preview la acest model excepțional. Nu știu dacă o să fiți nevoiți să-i citiți manualul de utilizare deoarece e un aparat simplu, dar poate prin aruncarea unei priviri asupra lui poate aflați despre o funcție neștiută.

Te-ar mai putea interesa