Krups Creativa+ KP2606

Krups e renumit în lumea espressoarelor și espressorul Krups Creativa+ KP2606 e un model actual destul de vândut. Eu îl recomand deoarece are o presiune de 15 bar (deci chiar face espresso) și deoarece un rezervor de apă de 1,5 litri. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e prea scump deoarece arată bine și cu ajutorul să se pot prepara o multitudine de băuturi derivate sau nu cafelei.

Poze

Krups KP2606 nu e chiar unicat când vine vorba de design deoarece arată precum alte modele de la acest producător. E roșu și despre designul său se poate spune că e unul reușit și foarte atractiv, chiar dacă nu e unic… după cum spuneam anterior. Alături e o imagine cu acest model și sper să vă placă cum arată, air pentru cei care nu prea sunt atrași de culoarea roșie trebuie să știe că mai există două culori, însă nu știu dacă sunt comercializate în România.

Așa arată modelul pe roșu

Specificaţii tehnice

KP 2606 are o putere de 1500W și poate face băuturi cum ar fi ceai, espresso, latte macchiato și chocochino. Nu va consuma prea mult curent deoarece e dotat cu un mod de funcționare în care consumă puțină energie. Din păcate suportă doar o ceașcă, însă cafeaua va ieși foarte bună datorită presiunii de 15 bar care va stoarce totul din acele capsule cu care se alimentează (alimentarea se face cu pastile/capsule de la magazin).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și aici mă refer la design și nu la culoare; nu costă mult și înainte de achiziția lui trebuie să știți că un astfel de aparat vă va ține mult și bine fiind unul de îndelungă folosință la propriu; fiabilitatea îi e crescută find ușor de întreținut, iar garanția sa poate fi extinsă la maxim 4 ani și zic că asta e ceva. 😉
Contra: în momentul de față vine doar pe roșu.

Concluzie

E un aparat care își merită banii și chiar dacă există modele ceva mai ieftin eu îl recomand pe acesta deoarece e mai bun. La partea de detalii tehnice am scris câteva din derivatele de cafea care pot fi preparate, însă se pot prepara și altele deoarece aparatul poate memora până la 20 de rețete. Alături e un video preview la gama Creativa din care face parte și aparatul din acest review scurt.

Te-ar mai putea interesa