Krups Barista EA9000, espressor bun

Krups Barista EA9000 e un espressor de ultimă generația și acest aspect e evident doar uitându-vă la el. Spun asta deoarece e mare, are un ecran color generos, panou de control complex și design ergonomic. Vine cu multe caracteristici speciale care nu le veți să la multe espressoare. Dacă vă doriți ceva pentru acasă, vă recomand modele mai ieftine deoarece și așa nu veți avea posibilitatea să beți atâtea băuturi. Sunt modele accesibile care pot prepara băuturile favorite iar gustul e același. Calitatea cafelei ține și de boabele de cafea (cât de proaspete sunt). E o alegere bună pentru cei care nu vor un model oarecare și care are multe funcții automate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee prea bună despre acest aparat doar uitându-vă la acea poză, am pus chiar și un clip de prezentare cu acesta la finalul articolului.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

E un espressor automat cu capacitate de 1.7 litri, putere de 1450 W, compartiment pentru cafea de 280 grame și capacitate de 2 cești. E foarte important ca puterea aparatului să fie mare și de aceea are o presiune de 15 bar. Alimentarea espressorului se face cu boabe de cafea, lucru văzut și prin prisma faptului că e dotat cu o râșniță de măcinat. Poate prepara băuturi ca: Espresso, Caffelatte, cafea, Cappuccino și lapte cald. Bineînțeles, oferă multe uncții pentru a vă personaliza preferințele.

Pe partea de funcții și programe are: râșniță incorporată, sistem Cappuccino, sistem apa fierbinte ceai, sistem anticalcar, dispozitiv de spumare, setare grad măcinare și funcție autocurățare. Deci vine cu multe caracteristici interesante și ele sunt mai multe dar nu cred că are rost să le enumăr pe toate. Majoritatea funcțiilor sunt utile și le puteți selecta cu ușurință prin intermediul ecranului LCD.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți să vă faceți un meniu personalizat, dispozitiv One-Touch-Cappuccino cu curățare automată, râșniță eficientă și ecran LED multifuncțional.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Krups Barista EA9000 e o alegere bună atât pentru acasă cât și pentru restaurantul/barul dumneavoastră. Nu prea văd de ce l-ați lua doar pentru uz casnic deoarece costă mult iar banii investiți nu prea îi veți scoate, însă dacă-l folosiți la un restaurant/bar veți recupera banii investiți. Alegerea e a voastră, iar în caz că aveți neapărat nevoie de un așa model și nu aveți destui bani, puteți alege ratele fixe fără dobândă.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Krups Barista EA9000, espressor bun”

 1. dupa numai 1500 cafele aparatul s-a stricat.mare dezamagire.cine sa-l repare?un service care repara mixere si cuptoare cu microunde?

 2. Nu contează că e stricat dacă e în garanție. Dacă e un defect din fabrică atunci sunt obligați să ți-l repare, iar dacă nu se poate repara atunci să-l înlocuiască cu un model identic sau similar.
  Dacă nu mai e în garanție atunci trebuie plătită reparația.

 3. sper ca „nasul.net” nu-I tot una cu Radu Moraru..
  Nu de alta- dar mi s-a parut ca Radu Moraru chiar scrie ( si vorbeste) romaneste;
  Amice- esti incoherent si prezinti lucrurile- parca- cu traducere „Google Translate”
  Cine naiba te-a pus sa faci prezentari?
  Vrei citate ( pentru a-ti demonstra ca faci- mai curand- un deserviciu celor care-ti platesc reclama)?
  Iete:
  „E foarte important ca puterea aparatului sa fie mare deoarece ( ..?) are o capacitate de 1,7l si o presiune de…” ( adica ce are …cu Prefectura)?
  „Alimentarea ei se face cu…” ( a „ei” – a cui? A capacitatii? Sau a „aparatului? Sau a presiunii? 🙂
  Acordul predicatului cu subiectul determinat…nasule…
  Fir-ar de romana manelistica! Si de logica de elev de clasa a 3-a…

Comentariile sunt închise.