Krups Arabica EA817010, espressor cu râșniță

Krups Arabica EA817010 e un espressor automat cu putere de 1450W și 15 bari. Față de alte espressoare acesta vine cu râșniță conică din metal. Acest lucru ajută la obținerea unei băuturi cât mai bune deoarece cafeaua va fi proaspăt măcinată.

Aparatul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care poate prepara 4 tipuri de băutură și apă fierbinte (pentru ceai sau ceva similar). Cele 4 băuturi sunt cafea, espresso, espresso lung și cappuccino.

Păreri pro și contra

Aparatul Krups Arabica EA817010 e unul pentru uz personal și poate fi utilizat pentru prepararea simultană a două cești de cafea deoarece în acest sens are două duze de cafea.
E realizat din materiale de calitate precum râșniță metalică și carcasă din inox și plastic. În acest fel avem un aparat care va fi durabil. Ar trebui să adaug faptul că producătorul scrie despre aparat că e reparabil 10 ani. Garanția standard e de 2 ani sau 6000 de cicluri.
Pentru a fi mai ușor de folosit acest model din gama Happy are funcție de memorare. Acest lucru permite salvarea de rețete de băuturi favorite.

Cum e și în cazul altor modele de la acest producător și acesta are sistem Quattro Force. Acesta presupune existența unei râșnițe rapide (cu 20 procente), presare perfectă, extracție avansată a cafelei și golire automată a sistemului (după fiecare utilizare). În acest fel obținem rezultate de calitate superioară de fiecare dată.

Despre Krups trebuie să scriu că e un producător german de electrocasnice, fiind fondat în 1846. În felul acesta avem garanția unui produs de calitate de la un brand care știe ce face.

Per ansamblu acesta e un aparat la un excelent raport calitate/preț adresat celora care vor un aparat calitativ superior și băutură cu un gust excelent.

Te-ar mai putea interesa