Kring Swan, birou electric reglabil pe înălțime

Kring Swan este unul din puținele birouri electrice accesibile cu funcție de reglaj pe înălțime. Sunt mulți producători de mobilier pentru gaming și nu numai, dar puțini sunt cei care oferă o soluție de buget. Bineînțeles, nu e chiar atât de accesibil însă oferă o caracteristică utilă pentru cei care vor un plus de confort. Se poate ajusta înălțimea sa în funcție de poziția voastră pe scaun și nu va trebui vreodată să-l schimbați pentru că e prea jos ori prea înalt. Acest birou e util atât pentru gameri cât și pentru utilizatorii office, indiferent că folosesc un PC ori un laptop și e loc pentru periferice pentru că are o lungime de 160 cm.

Îmi place combinația de culori alb cu lemn deschis (crem), topuri poate unii dintre voi ați fi preferat picioare de culoare neagră sau poate o nuanță mai închisă de lemn. Chiar și așa, eu consider că are un aspect modern care aduce un plus de stil camerei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Partea superioară e realizată din MDF, iar picioarele sunt din oțel vopsit, deci vorbim de materiale bune și care se prezintă destul de bine. Piciorele sunt acționate electric și panoul de control e vizibil din poza de sus fiind pe negru și e foarte ușor de folosit – butoane + și -. Înălțimea setabilă are un interval cuprins între 72.5 c și 122 cm, poate că vreți să lucrați din picioare sau pur și simplu sunteți o persoană înaltă.

Păreri pro și contra

Blatul e satisfăcător de mare și aveți loc pentru aproape orice, se poate chiar lucra pe el sau să vă faceți temele. Acum puteți ține monitorul la distanță mai mare față de voi pentru că blatul are o adâncime de 75 cm și se poate alege să montați monitorul cu suport special, dacă se dorește o anumită înălțime sau un anumit unghi. Soluțiile e amenajare ale biroului de lucru ori de gaming sunt numeroase și prețurile sunt chiar atractive.

Kring Swan oferă și porturi USB pentru a conecta diversele periferice și chiar nu e nevoie de mai mult. Pentru un desktop de gaming acest birou nu pare atât de scump și cu timpul veți vedea că a meritat investiția.

Te-ar mai putea interesa