Kring Sevilla, pachet chiuveta bucătărie

Căutați o chiuvetă pentru bucătărie, dar nu găsiți una suficient de ieftină? S-ar putea să vă placă pachetul pentru bucătărie Kring Sevilla care este disponibil în cinci culori (alb, bej, crem, negru și gri) și două dimensiuni (440 și 780 mm). E bine că vi se ofer alternative pentru ca voi să faceți alegerea potrivită, adică să țineți cont de mobilier, spațiu și buget. Îmi place foarte mult modelul pe negru pentru că se poate asorta cu alte aparate de pe blat (cum este plita), dar depinde și de preferințele fiecăruia.

Dacă varianta din imaginea de jos nu vă este pe plac pentru că este mai greu de întreținut, opta pentru cea pe crem care este la fel de populară. Dacă aveți o mașină de spălat vase, vă puteți gândi și la varianta fără picurător (partea pentru vase), astfel veți avea mai mult spațiu pe blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar nu văd ce să nu vă placă la ea, deoarece arată la fel ca și restul, iar materialele folosite sunt aceleași. În cazul de față vorbim de compozit granit care este dur și rezistă în timp, plus că nu-și schimbă aspectul. Puteți spune adio chiuvetelor din inox care lasă foarte multe urme și care sunt mai greu de întreținut.

O puteți monta cum doriți deoarece este reversibilă, iar în apropierea ei se poate pune și mașina de spălat pentru a conecta scurgerea la sifonul chiuvetei (există sifoane speciale). Pachetul pentru instalare este complet, adică nu duce lipsă de nimic, aveți instrucțiuni chiar și pentru întreținere, după doar pentru montare.

Acest brand nu este unul foarte popular la nivel internațional, însă a devenit popular în România în ultimii ani pentru că oferă soluții excelente la prețuri competitive. Dintre toate pachetele cu chiuvetă și baterie, cea de sus este cea mai populară, probabil datorită designului și numărului mare de alternative.

Concluzie

Kring Sevilla e o opțiune bună și arată chiar mai bine decât cea pe inox care se pătează foarte des de la apă sau detergentul de vase. Sau poate aveți alte motive pentru care vreți să schimbați chiuveta actuală cu una din granit.

Te-ar mai putea interesa