Kring Klaus XL, scaun de birou din piele ecologică și mesh

Scaunul de birou Kring Klaus XL e un model destul de reușit deoarece e realizat de materiale de bună calitate în acest buget și scheletul e destul de robust. Se potrivește în orice tip de birou și pot spune că e un model îmbunătățit, deoarece varianta clasică numită Klaus avea doar material textil. E adevărat că un scaun complet textil e puțin mai călduros și poate fi pe diverse culori, însă e mai dificil să-l țineți curat. Îmi place combinația piele ecologică+mesh, iar forma ondulată a spătarului e reușită – mențineți o poziție corectă a spatelui.

Modelul clasic Klaus are o perinuță care susține mai bine spatele, dar și fără ea veți avea un spate drept. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta face parte din segmentul directorial, deci va fi destul de comod. Mânerele sunt înclinate pentru a putea folosi cu ușurință perifericele PC-ului (dacă sunt puse pe un sertar culisant). Spătarul e destul de înalt dar și șezutul e poziționat destul de sus față de podea, astfel că nu cred că-l veți ridica vreodată.

Bineînțeles, scaunul nu e asamblat ci îl veți primi într-o cutie destul de compactă. Montarea șuruburilor și piulițelor se face cu ajutorul unui imbus, iar prima data se montează mânerele și spătarul, după cum e menționat în acea hârtie cu instrucțiuni. Nu aș putea spune că există un scaun mai confortabil sau mai bun decât acesta, gusturile pot să difere de la un utilizator la altul.

Păreri pro și contra

E destul de greu să găsești un scaun bun pentru o persoană mai înaltă (180-190 cm), dar poate fi folosit chiar și de persoane mai scunde. Pot spune că e destul de comod și poate fi folosit cu încredere și de cei pasionați de jocuri, deoarece un scaun de gaming pentru persoane înalte costă foarte mult.

Instalarea acestui model Kring Klaus XL nu durează mai mult de 30 de minute, iar instrucțiunile pentru instalare sunt simplificate și vă recomand să le consultați deoarece sunt incluse șuruburi de dimensiuni diferite și piulițe (e bine să le grupați la început).

Te-ar mai putea interesa