Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Konica Minolta Magicolor 4750EN

Imprimanta laser color Konica Minolta Magicolor 4750EN este un aparat de birotică la promoție în momentul de față deoarece are un preț redus cu câteva de procente. E foarte populară deoarece e cu laser și poate scoate foi color la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e foarte atractiv. Prețul este unul foarte mic și asta probabil că datorită faptului că are o garanție mică de 12 luni (aceasta e una caracteristică multifuncționalelor și imprimantelor).

Poze

Arată bine din punct de vedere estetic și nu pare mare, însă aparențele sunt înșelătoare deoarece cântărește undeva la 20 kilograme. Se poate observa că față de alte aparate de acest gen de la brandul producător e puțin diferit, însă în proporție de 80 procente se aseamănă destul de mult.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Konica Minolta 4750EN poate printa pe foi A4 atât monocrom cât și color. Printarea monocrom, adică alb/negru, se face la viteza de 30 pagini pe minut, iar imprimarea color e la fel de rapidă. 🙂 Nu o să fie nevoie să vă faceți griji cu privire la faptul că imprimanta va încărca documentul lent deoarece are 256 mega memorie RAM (maxim 768) și zic că e suficient pentru un document cu câteva sute de pagini.
Suportă multiple tipuri de consumabile de la Konica Minolta, iar aceste cartușe au coduri cum ar fi A0X5151, A0X5251, A0X5351, A0X5451 care se descurcă să imprime 4000 pagini, iar pentru 6000 de pagini avem A0X5150, A0X5350, A0X5250, A0X5450. Mă gândesc că poate ieșiți mai ieftin cu un set de refill, însă rămâne de văzut cât costă așa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: consumă puțin curent (460W); poate imprima pe diferite tipuri de foi; are PictBridge (puteți imprima fără a conecta imprimanta prin USB la calculator dar doar de pe aparate foto care au suport pentru acest standard); poate fi conectată la rețea; conform producătorului e compatibilă cu cel mai nou sistem de operare de la Microsoft – Windows 7.
Contra: greutatea e mare fiind de 21 kilograme și garanția e de doar un an.

Concluzie

Magicolor 4750EN cred că ar fi o soluție la îndemână pentru acele birouri care vor o soluție color dar nu au prea mulți bani de investit într-o imprimantă. Eu prefer tehnologia laser peste cea cu jet de cerneală deoarece rezultatul e mai calitativ și tonerul e mai ieftin decât cerneala dacă e să luăm în considerare că un cartuș de ink (cerneală) poate fi folosit la vreo 100 de imprimări, iar un toner la câteva mii. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu