Kingston V+200

Kingston V+200 e un flash SSD din seria SSDNow V+200 și vine cu mai multe capacități care sunt , , 120, 240 și 480 giga. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul de plecare pentru varianta de 60GB și poate ajunge la maxim 1120 sau 2589 lei pentru variantele de 240 sau 480.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea conținutul pachetului pentru varianta premium și trebuie spus neaparat că acest conținut diferă în funcție de ce variantă achiziționați. De exemplu, variantele mai ieftine o să vină cu niște pachete mai lite, adică doar cu cutia, iar cele ma scumpe vor veni cu diferite accesorii mai mult sau mai puțin utile.

Acesta e modelul de 480 GO

Specificaţii tehnice

Acest flash SSD Kingston V+200 e bine să poată fi montat pe SATA3 pentru ca dvs. să beneficiați de performanță maximă. rata de transfer teoretică a Serial ATA 3 e de 600 mega, iar în funcție de varianta pe care o achiziționați rata de transfer la citire poate varia de la 480 la 535 mega, iar rata de transfer la scriere poate fi de la 460 la 535 mega.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între preț și calitate; vine în numeroase capacități de stocare și astfel și de preț; garanția standard e de 3 ani, iar producătorul îl garantează la câteva milioane de ore de funcționare; poate fi montat atât în desktop cât și laptop; vă va ajuta să faceți laptopul mai rapid și mai portabil deoarece e mai ușor (are maxim 100 grame) decât un HDD și pentru că are un consum mai mic de curent.
Contra: nimic.

Concluzie

SSD-urile sunt o nouă tendință pentru acele persoane obsedate de performanță și portabilitate. Adevărul e că nu costă deloc mult și de aceea cu puțini bani îți permiți să achiziționezi așa ceva. Astfel, dacă vrei să-ți tunezi calculatorul atunci ai neaparată nevoie de un astfel de dispozitiv care-ți va face viața mai ușoară. Nu costă deloc mult și capacitatea de stocare variază în funcție de necesități. Din preview-ul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate acest model.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Kingston V+200”

  1. Si eu am un astfel de SSD de 90 GB si pot spune ca mie imi ajunge deoarece imi folosesc calaulatorul mai mult pentru navigat pe internet. Ce am observat fata de un hard normal e faptul ca e silentios si mult mai rapid in sensu ca programele pornesc aproape instantaneu chiar daca am SATA2.

Comentariile sunt închise.