Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Kingston SSDNow V200 128GB

Acest Flash SSD 128GB SSDNow V200 SATA 3 2.5 vine ca o alternativă la Kingston SSDNow V200 64GB și îl recomandă capacitatea mare de 125 de giga. Din punct de vedere al construcției e foarte asemănător cu modelul de 64 și are aceeași grosime de 7 milimetri – 7mm height. Modelul de față vine în 3 configurații cu prețuri diferite, iar acest trei modele sunt w/Adapter, Laptop Bundle Kit și Desktop Bundle Kit.

Din cauza faptului că vine în aceste 3 variante și prețurile diferă și de aceea acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Știu că există o variantă mai ieftină cu undeva la 30 de lei, dar eu vă recomand ca dacă aveți un laptop atunci să cumpărați varianta pentru laptop, iar dacă aveți un sistem desktop PC atunci să cumpărați ce a de desktop. Diferențele dintre acele modele e că vin cu șuruburi și îți mai trebuie pentru a îl monta într-un desktop ori PC normal.

Fiabilitatea cestui Solid State Drive e și ea destul de bună, dacă nu chiar excelentă din moment ce are o garanție de 36 de luni. Asta demonstrează că o să achiziționați o componentă de ca mai bună calitate… care e garantată.

Poze

Pachetul

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Modelul de Flash SSD 128GB SSDNow V200 SATA 3 2.5 din acest articol e unul pe Serial ATA3 ceea ce înseamnă că viteza teoretică de transfer e de 600 mega pe secundă. La citirea datelor e foarte rapid, însă nu stă la fel de bine și pe partea de scriere a lor și de aceea se recomandă să nu-l folosiți pentru copierea/stocarea filmelor.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic și ușor, e foarte rapid, prețul e sub 1000 lei, iar montarea într-un calculator e destul de simplă și există foarte multe tutoriale pe ‘net care exemplifică cum se face acest lucru.
Contra: nimic. poate o capacitate de peste 200 de giga era mai utilă, iar dacă se descurca foarte bine și la scrierea datelor era încă un lucru foarte util.

Concluzie

Seria V200 e una nouă care vine ca o alternativă superioară generației V100. În teste de viteză acest model a ieșit învingător asupra generației anterioare, dar nu cu chiar așa de mult.

Dacă vreți să vă cumpărați o astfel de coponentă și vă întrebați dacă e compatibil cu PC-ul dumneavoastră atunci ar trebui să știți că în general SSD-urile SATA III sunt compatibile cu toate cele 3 timpuri de S ATA: I, II și III. Alături e un clip care demonstrează capabilitățile componentei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu