Kingston SSDNow V+200 90GB

Cei de la Kingston au scos memoria Kingston SSDNow V+200 90GB care e cunoscut ca fiind un flash SSD 90GB SSDNow V+200 SATA 3 2.5 montabil pe SATA3. Poate fi pus atât într-un laptop cât și într-un calculator deoarece are o grosime de 2,5 inci. Pentru montarea într-un desktop există un suport așa încât componenta să nu „sară”. Din punct de vedere al performanțelor e similar modelului SSDNow V+200 de 60 giga. Această componentă cu care-ți poți tuna calculatorul nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Mulți, inclusiv eu spun că e una dintre cele mai bune variante pentru îmbunătățirea performanțelor unui PC.

Poze

Cam așa arată pachetul cu acest SSD, însă în varianta de alături e modelul de 480 giga și costând mai mult are și un pachet mai generos. Toate modelele Kingston arată aproximativ și de aceea nu o să vedeți diferențe din punct de vedere al construcției exterioare. La finalul articolului e un video preview pentru a vă demonstra ce poate acest aparat despre care producătorul spune că face parte din clasa business.

Modelul de 480GO

Specificaţii tehnice

Acest Solid State are o capacitate de 90 de giga și tocmai acest lucru îl face foarte popular deoarece variantele de 40/60 se umplu cam repede. Viteza de transfer e una mare de circa 600 mega, astfel are 480 la citire și 535 la scriere. (Se poate vedea foarte clar că viteza de scriere e mult superioară ceea ce e numai de bine.) Vine cu multe tehnologii cum ar fi DuraClass, DuraWrite și altele care sunt caracteristice variantei V+

Păreri pro şi contra

Pro: are toate caracteristicile pozitive ale uni Solid State Drive și pe lângă acest lucru are și o viteză de scriere foarte bună; poate fi montat pe orice tip de Serial ATA; e silențios; consumul de curent e inferior unui hard și greutatea e și ea mică deoarece are undeva la 100 de grame.
Contra: prețul de peste 500 lei, însă față de alte modele e mult mai ieftin.

Concluzie

Eu în general recomand SSD-urile deoarece sunt o soluție foarte eficientă de resuscitare a unui calculator sau de accelerare a acestuia. Clasa V+ e una pentru cei care vor mai mult și de acea costă un pic mai mult decât alte modele, dar această capacitate de 60GB e una foarte bună deoarece pe lângă sistemu de operare vor încăpea și multe programe instalate.

Te-ar mai putea interesa