Kingston SSDNow V+200 60GB

Acest flash SSD 60GB SSDNow V+200 SATA 3 2.5 e un nou model din seria V+200 de la Kingston, serie care se remarcă prin noul SandForce SD-2881, suport SATA3 şi capacităţi de stocare de 60, 90, 120, 240 şi 480 giga. MTBF-ul e de un milion de ore, deci nu o să moară prea repede pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Modelul de 60GB e cel mai ieftin şi din această cauză bănuiesc că va fi cel mai popular.

Poze

Alături e o poză pentru a vă face o părere despre cum arată modelul V plus din 2012, însă alături e o imagine cu varianta de 480 care e cea cu capacitate maximă. La final e un clip oficial unde e prezentată seria V+ despre care se spune că e una de business. După conţinutul pachetului se poate vedea că instalarea nu va fi prea complicată, însă trebuie ştiut că există şi variante cu un pachet mai bogat, variante care costă mai mult.

Acesta e modelul de 480 GO

Specificaţii tehnice

Kingston SSDNow V+200 are o capacitate de 60 în GB, după cum spuneam mai sus şi e pe interfaţă SATA3, dar asta nu înseamnă că nu e compatibil cu vechile SATA şi SATA2. Rata de transfer al acestei magistrale, în versiunea 3, e de 600 mega (scrie cu 535 mega şi citeşte cu 460).
Fiind dotat cu tehnologii de genul DuraClass, DuraWrite şi RAISE, vine cu performanţă superioară altor modele. Această performanţă se vede în viteza mare la scriere care la majoritatea componentelor de acest tip e mică, însă la aceasta e mare.

Păreri pro şi contra

Pro: având dimensiunea de 2,5 inci nu o să aveţi probleme la instalarea lui într-un laptop ori calculator desktop; greutatea e de puţin peste 100 grame; e făcut de un brand recunoscut în domeniul memoriilor; are o garanţie de 3 ani, care în momentul de faţă nu poate fi extinsă la mai mulţi nai.
Contra: fiind un produs apărut în luna ianuarie 2012 nu prea ai ce comenta deoarece e nou şi promite multe.

Concluzie

Dacă vrei să-ţi tunezi laptopul ori sistemul desktop atunci ţi-aş recomanda un SSDNow V+200 deoarece e foarte nou şi vine cu performanţe bune înspre uluitoare. Dacă nu ştiţi după ce model vine acest V+200 atunci trebuie să ştiţi că vine după V+100 şi nu după V200. Alături e un clip cu acest SSD despre care se sune că e business ready.

Lasă un comentariu