Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Kingston SSDNow S50 32GB

Acest Flash SSD 32GB SSDNow S50, 32GB, SS050S2/32G de la Kingston e cel mai ieftin Solid State de pe piaţă (dacă nu mă înşel) şi în momentul de faţă vine cu garanţie pe viaţă. Nu ştiu dacă garanţia va rămâne tot aşa, dar e un lucru care nu l-am mai întâlnit la SSD-uri. Spuneam că preţul e unul mic deoarece SS050S2/32G are un preţ bun Vezi prețul special de azi care e de sub 300 lei. Costul de achiziţie probabil că e aşa de scăzut datorită faptului că are doar 32 giga, dar această capacitate e suficientă pentru Windows şi directorul (folderul) de programe.

Poze

Pentru a vă face o părere despre cum arată Kingston SSDNow S50 varianta de 32 de giga am pus imaginile de alături. E ceva mai mic decât un Solid State normal şi are chiar şi o greutate inferioară de sub 90 grame.

Aşa arată

În cutie

Specificaţii tehnice

Nu e mare lucru de precizat despre periferic pe partea de detalii tehnice doar că are dimensiuni fizice reduse şi că din acest motiv e uşor de instalat. Poate fi instalat pe PC-uri cu SATAII şi SATAI, iar ratele de transfer sunt foarte bune. Capacitatea de undeva la 30 giga e decentă, ca şi preţul, şi nu cred că o să aveţi nevoie de ceva mai mult luând în considerare faptul că e rapid şi are o dimensiuni mică de 2,5 inci.

Păreri pro şi contra

Despe garanţie nu ştiu ce să spun deoarece pe site-ul producătorului e precizat 3 anu garanţie şi din păcate e un model care se conectează pe SATA2. Laptopurile noi nu au SATA3 şi din acest motiv achiziţionarea unui SSD cu Serial ATA 3 ar fi inutilă şi ar fi chiar şi bani aruncaţi pe geam.

Concluzie

În mare parte e un SSD bun şi capacitatea de 32 de giga sunt sigur că e suficientă pentru o persoană care vrea să-şi tuneze laptopul ori desktopul pe bani puţini. Ar fi fost interesant dacă ar fi apărut şi video review-urile pe Internet, dar datorită faptului că e ieftin nu e prea cumpărat, nu că nu ar fi bun, dar majoritatea cumpără SSD-uri de 90/120 GB.

P.S.: Despre garanţie ar trebui să spun că sunt de părere că e de 3 ani, dar s-ar putea să mă înşel şi chiar să fie pe viaţă. Iar, preţul ar putea să fie mai mic deoarece acesta depinde de stocurile magazinelor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu