Kingston DataTraveler HyperX

Dacă vrei o memorie USB rapidă atunci acest Flash Pen Kingston DataTraveler HyperX 64GB ar fi un model de luat în considerare deoarece suportă USB 3.0. USB 3 e recomandat ca fiind de vreo 10 ori mai rapid decât versiunea 2 şi chiar dacă o să fiţi nevoiţi să transferaţi fişiere mari nu o să staţi mult. Eu recomand acest model deoarece are una dintre cele mai mari capacităţi de pe piaţă – 64GB şi acest lucru vă asigură că o să puteţi stoca chiar şi filme DVD şi Blu-ray fără a fi compresate.
În mod normal acest model vine pe mai multe culori şi are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă ne gândim bine, preţul nu e mare deoarece poate fi reinscripţionat de foarte multe ori, iar pe un astfel de dispozitiv datele sunt în mai mare siguranţă decât pe un CD ori DVD deoarece nu se zgârie. Dacă e să analizăm preţul acestui model cu cel a unei memorii de 8 giga pe USB 2.0 atunci o să vedeţi că are un preţ inferior sau similar şi eu aş zice că e mai rentabilă achiziţia acestui model, dar fiecare îşi cumpără ce are nevoie şi o memorie de cât are nevoie în termeni de capacitate.

Poze

Imaginile sunt cu modelul de 128GO dar şi cel de 64 arată identic.

Cutia
În mână

Păreri pro și contra achiziției

Ştiu că această capacitata pare mare dar dacă o să puneţi câteva filme, jocuri şi programe atunci o să vedeţi cât de rapid o să se umple. Dacă sunteţi de părere că are o capacitate cam mică atunci ar trebui să mergeţi pe varianta achiziţionării a unei memorii suplimentare sau a unui hard extern. Ştiu că hard sună mare în imaginaţia multora, dar mai nou sunt şi harduri de undeva la câteva sute de grame aşa încât să fie uşor de transportat în buzunar, iar capacităţile sunt undeva de la 1 terra.
Per ansamblu recomand modelul HyperX 64GB prezentat de faţă deoarece vine de la un producător renumit şi deoarece nu costă mult. Dacă vi se pare că are o capacitate limitată atunci puteţi achiziţiona modelul de 128 sau 256 giga care costă ceva mai mult.

În clipul de alături e prezentat modelul de 128GB, dar arată la fel ca cel de 64GB. Se poate vedea că nu e foarte mic, dar nici pre mare având în vedere capacitate colosală de stocare.

Te-ar mai putea interesa