Kingston 90GB HyperX 3K SSD

Cei de la Kingston se pricep la memorii, iar SSD-urile lor sunt de o calitate foarte bună. Un exemplu de Solid State Drive bun e acest Flash SSD Kingston 90GB HyperX 3K SSD SATA 3 2.5 H103S3/90G. Se recomandă printr-un preț mic deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, dar și performanțele sale impresionante cum ar fi viteze de transfer de peste 500 mega la citire cât și scriere. Normal că are o garanție de 3 ani și un milion de ore garantate și de aceea nu trebuie să vă faceți griji. 😉

Poze

Kingston HyperX 3K SSD arată precum restul SSD-urilor de la acest producător și nu se poate spune că atrage prin design, dar până la urmă oricum nu contează acest aspect. Contează că e mic și că dacă îl instalați într-un notebook atunci va scădea din greutatea luiși va crește autonomia.

Așa arată

Specificaţii tehnice

HyperX 3K SSD vine în capacități de 90 și 120 giga, iar modelul de față e variante ieftină de 90. Poate fi instalat în laptopuri sau desktopuri deoarece are o grosime de doar 2,5 inci, iar greutatea sa e mult mai mică decât a oricărui hard având o greutate de sub 100 grame. Poate fi montat pe SATA3, dar în mod normal acest lucru înseamnă că poate fi instalat și pe calculatoare care au SATAI ori SATAII.

Păreri pro şi contra

Pro: este silențios ca orice alt SSD și asta deoarece nu are părți în mișcare; prețul e unul foarte bun; garanția e una mare și în acest fel sunteți protejați de eventuale neplăceri; viteza la scriere e foarte bun[ fiind de peste 500 mega; vine cu suport pentru ultimele tehnologii cuma ar fi SATA3 și un controller SandForce nou.
Contra: nimic.

Concluzie

Nu pot decât să recomand o astfel de componentă deoarece e rezistentă la șocuri, silențioasă și mult mai performantă în comparație cu un hdd. Pentru a vă face o părere despre acest model vă invit să urmăriți clipul de alături despre care zic că e un preview destul de reușit. Nu am precizat nimic despre montarea sa și trebuie știut că se montează foarte ușor, dar dacă nu vă descurcați atunci probabil că ar trebui să urmăriți un tutorial video.

Lasă un comentariu