Kingston 120GB HyperX SSD SATA 3 2.5

Acest Flash SSD Kingston 120GB HyperX SSD SATA 3 2.5 vine ca o alternativă pe Serial ATA 3 la SSDNow V-Series V+ SATA2 care tot de la Kingston, dar e ceva mai ieftin. Ți-ai lua un astfel de dispozitiv tocmai datorită faptului că e pe cel mai nou tip de magistrală, că are o capacitate de 120 de giga și datorită faptului că poate fi montat în laptopuri și desktopuri. Acesta e un model nou alături de varianta de 240 de giga. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aproximativ acesta e pachetul
Cutia

Specificaţii tehnice

Capacitatea acestui SolidStateDrive HyperX e undeva la 120 de giga și poate fi montat pe SATA3. Rata de transfer a acestei magistrale e undeva la 600 de mega, rata de transfer la citire e de 555 mega pe secundă, iar cea la scriere e de 510 de mega.
Are o dimensiune de 2,5 țoli și asta îl face ușor de pus într-un laptop sau calculator normal.

Păreri pro şi contra

Pro: are garanție de 3 ani, e pe SATA 3, prețul este accesibil, e ușor de montat și vine de al un producător recunoscut în lumea memoriior PC – Kingston.
Contra: probabil că memoria cam mică ar fi un impediment pentru mulți, însă trebuie să știți că pe astfel de Drive-uri se instalează OS-ul și eventual programele sau jocul, iar restul datelor se țin pe alte harduri.

Preţuri (cel mai mic preţ)

899 lei e un preț de plecare pentru această componentă cu care-ți poți face tuning la PC. Poate că prețul va fi accesibil atunci când va apărea SATA4 ori când piața va fi saturată de modele similare.

Alternative

V+ SATA2 ar fi o alternativă pentru cei care au SATA2 sau care vor o soluție Solid State Drive ieftină. Alternativa nu e la fel de bună, dar sunt mulți blocați pe SATA2.

Concluzie

Multă lume este înspăimântată de SolidStateDrive-uri deoarece le e frică că se strică, dar garanția de 3 ani cred că vă convinge că producătorul face lucruri de calitate și garantează pentru ele cu… garanția. 🙂
Aceste tipuri de componente sunt mai mult pentru cei care sunt pasionați de jocuri deoarece cu ajutorul acestui tuning jocurile vor porni mai repede (la fel și sistemul de operare) și vor merge ceva mai bine. Un alt avantaj e faptul că acestea consumă puțin curent și sunt silențioase deoarece nu au părți în mișcare.

Te-ar mai putea interesa