Kingmax SMP32

Kingmax s-a hotărât să facă și SSD-uri și nu doar memorii RAM ori carduri. Are două modele – unul de , iar celălalt de . Un model foarte bun e acest Flash SSD Kingmax SMP32 120GB și nu costă deloc mult fiind printre cele mai ieftine Solid State Drive-uri de pe piață costând destul de puțin adică are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Modelul Kingmax SMP 32 vine în mai mult variante de stocare printre care numărându-se cea de 60 de giga, dar și cea de 120. Despre rezistența sa se poate spune că e mare deoarece are garantat de producător 1,2 milioane de ore, adică foarte mult. Vine chiar și cu o garanție de 3 ani care e una caracteristică acestui tip de componente.

Poze

SMP32 arată destul de bine, însă acest lucru nu cred că e foarte important deoarece mai importante sunt caracteristicile sale legate de performanță, dar și cele legate de construcție. Astfel, greutatea sa e de 70 grame, iar deoarece are 2,5 inci o să-l puteți monta atât în laptop cât și în desktop. În poza de alături se poate vedea prezentat modelul de 60.

SSD-ul

Specificaţii tehnice

SMP32 e o componentă care se poate monta pe SATA 3 și de aceea beneficiază de o viteză de transfer teoretică de 600 MB. Deoarece scrie cu 520 mega și citește cu 550 mega eu zic că e un Solid State foarte bun care m-ar interesa și pe mine. Modele de acum câteva luni de la alți producători aveau proleme cu viteza la scriere (era mică de vreo 200 mega) însă acesta se poate vedea clar că nu are.

Păreri pro şi contra

Pro: beneficiază de o fiabilitate foarte bună deoarece are o garanție de 3 ani și producătorul zice că are o durată de viață de 1,2 milioane de ore; vitezele de transfer sunt foarte bune și asta în principal datorită hardware-ului componentei, dar și faptului că poate fi pus pe Serial ATA 3.
Contra: absolut nimic.

Concluzie

Dacă vrei să-ți tunezi laptopul ori desktop PC-ul atunci ar trebui să aleg iun astfel de model deoarece are o capacitate mare de stocare și un preț fără egal, adică foarte mic. Din preview-ul de alături se poate vedea componenta într-un unboxing și un mic review care e destul de original.

Te-ar mai putea interesa