Kinect Xbox 360

Cei de la Microsoft trebuiau să facă ceva în privinţa adversarului de la Nintendo, aşa că au ieşit pe piaţă cu Kinect pentru Xbox 360. Preţul este acceptabil pentru un astfel de dispozitiv ce se poate conecta la consola dumneavoastră Elite sau Arcade. Este unul foarte complex şi funcţionează astfel: o cameră înregistrează mişcările corpului cu 30 de frame-uri pe secundă iar informaţiile colectate le trimite caracterului din joc. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Preţ

Prețul e unul acceptabil, pentru o asemenea distracţie. Pachetul conţine şi jocul Adventure. Alte jocuri interesante sunt Kinect Sports, Dance Central, Kinectimals, şi altele.

Iar dacă nu aveţi nici consola există un pachet atractiv numit Consola XBOX 360 Arcade 4GB Kinect Bundle, la preţ bun aici.

Nota 10+

I-am acordat această notă pentru că o merită, i-aş fi dat nouă pentru că sunt puţine jocuri pe piaţă compatibile cu acest dispozitiv, dar Microsoft a promis că anul acesta vom vedea lansarea a mai multor jocuri.

Am mai văzut o astfel de tehnologie la chinezi, parcă… dispozitivul era ataşat la un televizor iar prin mişcarea mâinilor persoana respectivă putea mări sau micşora volumul, schimba postul TV, şi altele, la o distanţă de aproximativ 2 metri faţă de televizor.

Deci, despre Kinect pentru Xbox 360 am numai cuvinte de laudă şi o recomand.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Kinect Xbox 360”

  1. Sunt mai mult admirator al PS3 si implicit al Play Station Move. Nu-mi place de Cutia X pentru ca este de la MS si toate lucrurile de la ei sunt cam prost facute. Despre Kinect nu cred ca imi pot exprima o parere ca nu am incercat inca sa vad cum se joaca.

  2. Concurenţa e bună, întotdeauna. Dar, nu cred că putem spune că XBOX este un produs prost deoarece este foarte popular datorită jocurilor și graficii și la unele capitole întrece PS3, ia acum cu ajutorul Kinect poate că va detrona Wii la capitolul mișcare în timpul jucării.

  3. Eu am o consola Xbox360 dar dupa ce am analizat un Nintendo Wii pot spune ca Wii este peste Xbox cu mult la capitolul miscare DAR o grafica ca a Xbox nu gasesti pe Nintendo. Ma gandesc sa-mi cumpar ori o consola Nintendo ori un Kinect pt Xbox360 deoarece preturile sunt foarte asemanatoare.

Comentariile sunt închise.