Kindle Touch Wi-Fi 3G

Acest ebook reader Kindle Touch Wi-Fi 3G 6 E Ink e un model recent apărut în România și care se adresează celor pasionați de citit. Spre deosebire de predecesoarele, acesta vine cu un ecran tactil generos și fără butoane așezate în parte de jos (dar Kindle Wi-Fi 6 are). Deci putem spune că ar fi precum o tabletă însă nu e una deoarece nu are Android ca și Kindle Fire. Deci ar putea fi o alternativă mai ieftină cu ecran tactil la tableta magazinului Amazon. Ideea cu ecranul tactil mi s-a părut destul o idee bună deoarece utilizatorul poate interacționa mai ușor cu unele opțiune ale gadgetului. Plus, că veți avea un ecran mai mare pentru aceleași dimensiuni ale ebook reader-ului. Nu spun că acesta e singurul ebook-reader cu ecran tactil, dar acesta pare a fi cel mai reușit și vine și de la un producător foarte cunoscut.
Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă vă gândiți să cumpărați un astfel de ebook Kindle Touch 3G pentru dumneavoastră sau pentru altcineva atunci trebuie să știți că există două variante interesante: una e cu conectivitate doar Wi-Fi iar a doua cu Wi-Fi + 3G. Eu sincer aș merge cu variante Touch Wi-Fi deoarece am un router wireless și nu sunt o persoană care călătorește foarte des ca să am nevoie de o conectivitate la internet tot timpul. Pe lângă faptul că are un ecran tactil e și puțin mai performant decât predecesoarele sale.

Poze

Din față
Spatele

Specificații tehnice

Caracteristicile tehnice nu diferă de la varianta cu 3G la cea fără 3G. Acest model ebook Kindle Touch are un ecran de 6 inci de tip E Ink Multi Touch. Tehnologia e Ink e cunoscută pentru consumul redus de energie și contrastul foarte bun astfel încât vezi vedea imaginilor foarte clare chiar dacă lumina e foarte puternică. Acest ecran vine cu o rezoluție de 800 cu 600 pixeli (densitatea pixelilor e de 167 ppi) iar acesta e unul alb negru după cum vedeți și în pozele de sus sau în clipul de mai jos. După cum bine știți aceste gadgeturi suportă foarte multe formate dar voi enumera doar pe cele mai uzuale: PNG, PDF, MP3, TXT, HTML, DOC, JPEG , BMP, GIF etc. Deci puteți asculta muzică în timp ce citiți o cartă preferată.

Puteți stoca o mulțime de cărți (3000) sau melodii pe memorie internă de 4 GB (e disponibilă doar 3 GB pentru conținut media). Pe partea de multimedia are difuzoare stereo în partea de jos și mufă 3.5 mm pentru căști. Autonomia acestui Kindle Touch e de 2 luni cu Wi-Fi oprit, de trei săptămâni cu Wi-Fi pornit și . Timpul de încărcare a acumulatorului e de 4 ore. Pe partea de conectivitate și comunicații are microUSB, Wi-Fi de până la 150 Mbps și 3G.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântărește doar 220 de grame, ideal pentru călătorii (autonomie mare), contrast foarte bun, solid și ușor de folosit.

Minusuri: nu i-am găsit.

Concluzie

Acest ebook Kindle Touch Wi-Fi 3G e recomandarea mea deoarece e un gadget foarte bun din punct de vedere calitativ și vine de la un producător cu experiență în domeniu. Iar dacă doriți un gagdet nou pentru citit reviste, ziare, cărți etc. Nu vă de ce nu doriți să optați pentru acesta în special că e mai ieftin decât modelul Fire. Dacă vă interesează cum arată în realitate un astfel de Kindle Touch vă invit să vizionați clipul de mai jos:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Kindle Touch Wi-Fi 3G”

 1. Ai uitat sa adaugi blocarile dese ale dispozitivului !
  Eu unul am avut un kindle3 iar din experienta iti spun , butoanele sunt sfinte .

  Asa , trebuie sa stau si cu o carpita in buzunar sa sterg screen-ul!

  Artefacte la zoom.
  Ramane o usoara tenta din pagina anterioara la asta cu touch ….

  Sunt destule probleme !

  Aici cateva poze alea lui kindle 3 citind comics-uri pe ele.

  Apropos , exista firmware nou ptr ele de il invata epub si doc.

 2. Am uitat sa pun link ptr aplicatie :

  en.duokan.com

  Au ptr kindle 3 si 4 iar mai curand exista si ptr android 4.0

Comentariile sunt închise.