Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Kindle DX

Acest eBook Reader Kindle DX e un gadget oferit de Amazon pentru cei pasionaţi de citit. Se pare că acest Kindle DX e cea mai bună soluţie deoarece e cel mai nou model şi prezintă caracteristici tehnice foarte bune. Vine ca alternativă mai mare la vechiul Kindle. Acesta vine în variante atât Wi-Fi cât şi 3G, dar eu recomand varianta Kindle DX WiFi deoarece e mult mai ieftină iar majoritatea persoanele citesc atunci când sunt acasă sau la un bar unde probabil au internet wireless.

În momentul de faţă acest DX e cel mai vândut gadget din această categorie deoarece nu există unul mai bun. Aici fac referire la ecranul imens care are un contrast excelent datorită tehnologiei E Ink. Poate fi o alternativă bună la o tabletă deoarece e destul de ieftină şi prezintă unele caracteristici care pot luate în considerare ca fiind unice. Acesta e disponibilă în două culori (alb şi negru), dar pe negru cred că arată mai bine deoarece se asortează cu husa şi e o culoare puţin pretenţioasă. Preţul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată pe negru

Specificaţii tehnice

După cum observaţi e considerabil mai mare decât vechiul model în special datortită ecranului de 9.7 inci care dă impresia că acest Kindle DX ar concura cu tabletele iPad WiFi. Doar că DX are tehnologie E Ink iar rezoluţia ecranului e de 1200 cu 824 pixeli.

Acest reader suportă o mulţime de formate txt, foto şi audio. Deci puteţi stoca pe memoria internă de 4 giga o mulţime de cărţi şi reviste. Caracteristica principală a acestui DX ar fi autonomia de o săptămână cu WiFi-ul pornit şi de trei săptămâni cu WiFi-ul oprit. Pe partea de conectivitate are mufă de 3.5 mm pentru conectarea căştilor şi port USB 2.0.

Poate fi ţinută chiar şi într-o mână de către un adult deoarece cântăreşte doar 536 de grame. Alte caracteristici ale acestui eReader ar fi: pdf reader incorporat, accelerometru, difuzoare stereo, Text-to-Speech, Whispersync şi 16 nuanţe de gri.

Păreri pro şi contra achiziţiei

După cum ştiţi sunt puţine modele cu ecrane aşa de mari şi care să ofere o autonomie foarte bună, poate fi luat chiar şi într-o excursie fără să vă faceţi griji de durata de viaţă a bateriei. Un minus ar fi doar preţul care nu e prea accesibil.

Concluzie

Având în vedere că piaţa tabletelor e într-o continuă schimbare/dezvoltare, cred că Amazon dar şi Apple curând nu vor mai face faţă şi vor fi nevoiţi să iasă cu produse originale, calitative dar şi atractive pentru a-i atrage pe potenţialii cumpărători. După cum am precizat anterior acest eBook Reader Kindle DX e cel mai bun din segmentul său datorită calităţii materialelor, funcţionalităţii şi dimensiunilor.

Aşa arată:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu