Kiano Slimnote 15.6 HDD, laptop cu Windows 10 și spațiu generos

Laptopul Kiano Slimnote 15.6 HDD are o denumire puțin ciudată dar din care reiese două lucruri: ecran mai mare și capacitate de stocare oferită de un HDD. Deci pe lângă acea memorie eMMC are și un mediu de stocare destul de popular și util. Un ecran mai mare presupune și o rezoluție mai bună, adică mai multe detalii pentru conținutul media ales. Nu sunt multe branduri care oferă în același buget Windows 10 și o astfel de configurație.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un ecran mai mare (tastatură numerică). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Pe acesta e prezent unul dintre cele mai populare procesoare de pe piață și e suficient de performant pentru navigare web, redare media și altele. De multe ori nu e nevoie de mai mult și placa video Intel e una integrată. Poate că vă plac jocuri 2D, ei bine, laptopul se descurcă foarte bine pentru că e unul nou. Doar jocurile 3D necesită o placă video mai bună (cu memorie video dedicată).

Sunt și variante doar cu memorie eMMC care se mișcă excelent doar că nu puteți stoca multe fișiere pe ele. Eu prefer laptopuri cu suficient spațiu intern dar și un SSD e o alegere care-mi place datorită vitezei de citire mai mari. Poate că nu are cele mai multe porturi, dar are exact ce aveți nevoie: USBuri 3.0, WiFi, bluetooth și HDMI.

Păreri pro și contra

E un model destul de ușor de transportat și care poate fi folosit în multe situații deoarece înlocuiește cu succes un PC. Autonomia e una satisfăcătoare dacă vreți să-l luați cu voi în oraș sau la facultate, dar e bine să aveți încărcătorul cu voi pentru că autonomia scade la redarea de conținut video.

Kiano Slimnote e un gadget destul de interesant care merită ales în special dacă nu aveți altă alternativă, spun asta pentru că alte branduri oferă soluții ceva mai scumpe. E de apreciat faptul că are Windows 10 preinstalat, astfel nu mai trebuie să pierdeți timp și bani (licență), adică poate fi folosit imediat.

Te-ar mai putea interesa