Kiano SlimNote 14.2, laptop cu procesor Intel și Windows 10

Laptopul Kiano SlimNote 14.2 e un gadget portabil, eficient și funcțional care e oferit de un brand nu foarte popular în România. Mie nu mi se pare mult mai diferit față de alte laptopuri compacte deoarece sunt utilizate aceleași componente. Acesta e cel mai elegant model oferit de acest brand iar tastatura și ecranul iasă ușor în evidență datorită finisajului argintiu. Mie nu-mi prea plac laptopurile negre deoarece sunt prea clasice și parcă atrag praful, în special dacă are suprafețe lucioase. Alături de acest model aș alege un mouse cu sau fără fir.

Prețul e aproape pe jumătate față de late laptopuri de 14 inci cu aproape aceleași componente și nu trebuie neglijat că are Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația unui astfel de laptop are componente hardware decente: Intel Atom x5-Z8350, memorie de 4GB DDR3, 32GB memorie eMMC. Placa video e cea care e integrată în procesor și poate rula fără probleme conținut HD. Oricum, ecranul are imagine 768p și nu veți încerca un conținut ceva mai detaliat.

Ca multe alte laptopuri și acesta are porturi diversificate care pot fi utile: USB 3.0, USB 2.0, intrare audio și HDMI. Nu are multe porturi pentru că e foarte subțire și se vede din poza de sus. Poate fi folosit ca un media player extern și mulți îl conectează cu un cablu HDMI la un televizor sau monitor.

Păreri pro și contra

Oferă o autonomie mare pentru că are o baterie de 10000 mAh, care poate fi încărcată destul de rapid, însă poate fi ținut mai tot timpul în priză dacă lucrați la birou. Pentru un model de 14 inci, greutate e de 1.4 kg e una destul de redusă și se apropie de cea a unui ultrabook. Pe acesta nu aș instalat alt sistem de operare iar prin intermediul portului USB se pot instala aplicații și copia diverse date, că doar are un USB 3.0 (de 10 ori mai rapid decât 2.0).

Kiano SlimNote 14.2 e recoamdnarea mea pentru cei care au un buget limitat și vor un gadget bun pentru taskuri zilnice. Pentur cei care nu-și pot face o idee din acea poză, am pus prezentarea de la final

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Kiano SlimNote 14.2, laptop cu procesor Intel și Windows 10”

Comentariile sunt închise.