Kiano Intelect X3 HD, laptop cu ecran IPS

Laptopul Kiano Intelect X3 HD nu e unul foarte popular deoarece e oferit de un brand nou pentru piața din România. Designul e interesant că doar e o tabletă cu stație de andocare care poate fi folosită ca o tastatură clasică. Chiar dacă are un touchpad, acesta nu e foarte mare și puteți opta pentru un mouse. Alte branduri pun o tastatură mai înghesuită pentru a face loc unui touchpad generos. Aceasta e varianta argintie, dar există și o variantă pe negru. Configurația e aceeași indiferent de alegere și e destul de performantă pentru acest buget.

Poate că arată ca multe alte laptopuri compacte, doar că nu prea se mai fabrică variante cu ecran de 10.1 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui gadget e una destul de cunoscută deoarece am văzut-o și pe alte tipuri de laptopuri – Atom x5, 2GB RAM, memorie eMMC de 32GB. Orice gadget se mișcă mai bine cu o memorie de tip eMMC decât cu un hard disc, doar că nu veți avea acel spațiu de stocare generos. S-a ales un astfel de mediu de stocare pentru că e destul de subțire tableta.

E vorba de un ecran HD cu unghiuri de vizibilitate decente și diagonala e generoasă că doar e o tabletă. Sunt și laptopuri mai mari care pot fi folosite ca și cel de sus doar că sunt oferite de alte branduri și nu sunt atât de accesibile.

Păreri pro și contra

Puteți interacționa destul de ușor cu interfața deoarece oferă un ecran touch, touchpad și conectivitate pentru un eventual mouse (cu fir sau wireless). Are o greutate redusă că doar e o tabletă cu carcasă metalică și tastatură fizică. Deci poate fi folosit în două moduri – laptop sau tabletă.

Kiano Intelect X3 HD e un gadget care rulează Windows 10 și care se adresează oricui deoarece stă foarte bine la capitolul productivitate. Are cele mai uzuale porturi și veți observa că doar stația de andocare oferă un port USB, pe când tableta are doar de tip micro USB pentru că e subțire.

Te-ar mai putea interesa