Kiano Elegance 13.3, laptop elegant și ieftin

Laptopul Kiano Elegance 13.3 e cel mai elegant model al acestui brand și care e destul de popular datorită prețului. Sunt puțini producători care oferă astfel de configurații și cu software licențiat la un preț atât de mic. Restul modelelor de pe piață nu sunt chiar atât de subțiri, însă dotările sunt cam aceleași, dar depinde și cât de mare vreți să fie ecranul. Construcția unui laptop depinde și de mărimea ecranului, iar eu vă recomand pe cel de jos.

Din poza de jos se vede foarte bine că e precum un ultraportabil și că nu dispune de foarte multe porturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta e prezent unul dintre popularele procesoare Intel, doar că e o variantă ceva mai simplă cu performanțe modeste. Chiar și așa e de apreciat faptul că are o placă video integrată care rulează conținut video. Memoria eMMC e o alegere inspirată dacă vreți să se miște precum tableta, dar nu are o capacitate foarte mare – 32GB. De aceea e prezent și un slot pentru un mediu de stocare suplimentar.

Ca și restul laptopurilor de la acest brand, porturi USB 3.0 sunt cele mai importante pentru o viteză de transfer bună și o conectivitate simplă. Bineînțeles, sunt prezente și tehnologii fără fir destul de interesante – bluetooth și WiFi n.

Păreri pro și contra

E de apreciat că i se poate pune un SSD de maxim 256GB, iar eu vă recomand un astfel de upgrade dacă vreți ca totul să pornească aproape instant. Chiar dacă nu discutăm de un brand foarte popular, veți vedea că hardware-ul e tot ce contează pentru că e același ca la alte doar că nu trebuie să cheltuiți prea multe. Ecranul de pe acesta e unul dintre cele mai apreciate variante pentru că are un panou IPS și o rezoluție mare. Imaginea e un capitol foarte important și producătorii țin cont de acest aspect pe noile generații, astfel că ecranele clasice HD nu o să mai fie prea populare.

Kiano Elegance 13.3 e singura opțiune care o puteți lua în calcul dacă vă doriți software preinstalat și nu orice, ci Windows 10.

Lasă un comentariu