Kenwood Prospero+ KHC29.A0SI, 4 lucruri pt care să alegi acest robot

Modelul Kenwood Prospero+ KHC29.A0SI e un robot de bucătărie cu motor puternic de 1000W și 3 accesorii pentru vas. În felul acesta o să fiți ajutați la mai multe sarcini care ar fi greu de făcut manual. Acest model e recomandarea mea pentru realizarea diverselor produse de patiserie.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător japonez de top (JVCKenwood Corporation).
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect plăcut și ne arată că e realizat din materiale de calitate.

Păreri pro și contra

Robotul Kenwood Prospero+ KHC29.A0SI e unul construit din materiale de calitate precum carcasa din plastic și bolul din inox.
Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează:

  • Vasul e unul cu o capacitate mare de 4,3 inci care corespunde preparării a unui număr de 36 brioșe.
  • Vine la pachet cu 3 accesorii precum cel de mărunțire, cârlig pentru frământare și tel pentru creme.
  • Întreținerea e una ușoară. Aici mă refer la faptul că are componente ușor de spălat în mașina de spălat vase.
  • Motorul e unul puternic de 1000W așa încât să beneficiați de o viteză cu 30 procente mai mare decât la modele mai vechi.

Acesta e un robot de bucătărie de bază pentru produse de patiserie. Acest lucru se poate vedea din prețul său, dar și din accesoriile din pachet. Accesoriile reflectă operațiunile care pot fi realizate cu acest aparat.

În opinia mea acest model are un excelent raport între preț și calitate deoarece există și alternative cu prețuri de 4 ori mai mari. Un astfel de model e Titanium Chef Baker XL KVL65.001WH care vine de la același producători, iar diferența dintre acestea poate fi văzută aici.

Te-ar mai putea interesa