Kenwood IM 280, aparat făcut înghețata

A venit vara și cu siguranță că vreți înghețată, iar o modalitate de a mânca înghețată bună e preparând-o chiar dumneavoastră acasă. Normal că mai trebuie preparată și astfel pierdeți ceva timp, dar cu siguranță va fi mai bună decât cea de cumpărat. În acest sens vă recomand aparatul de făcut înghețată Kenwood IM 280. Acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opiia mea nu e deloc mare, însă nu trebuie să uitați că va trebui să cumpărați și ingredientele.

Poze

Mașina de înghețată Kenwood IM280 280 arată destul de bine și acest lucru se poate vedea atât din clipul de la final cât și din aceste două poze de alături. Vine pe culoare alb gri și e ușor de dezmembrat așa încât să îl puteți spăla în mașina de spălat. Nici nu este exagerat de mare și din această cauză nu vă va fi greu să-l mutați dintr-o parte în alta.

Kenwood IM 280
Aparatul
Kenwood IM 280 2
Mod de preparare

Specificaţii tehnice

Aparatul IM 280 are niște detalii tehnice destul de simple și nu e mare lucru de menționat la acest capitol. Capacitatea e una mare de undeva la 1,5 litri și asta se traduce în foarte multă înghețată, însă ar fi de recomandat să nu o mâncați toată o dată, ci în decursul a câtorva zile. De asemenea, înghețata rămasă neconsumată ar trebui păstrată la rece în congelator.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic, în opinia mea; timpul de preparare e unul mic de undeva la jumătate de oră; puterea e mică, însă suficientă; bolul e unul detașabil; garanția e una de 2 ani și poate fi extinsă la 3 su 4 ani contra unei sume mici și acest lucru îi ridică fiabilitatea considerabil; vine de la un brand de renume și acest lucru își pune o amprentă destul de mare asupra aparatului și calității lui.
Contra: nimic, deoarece chiar și prețul e unul foarte accesibil.

Concluzie

În momentul de față acest model e cel mai vândut aparat de înghețată și dacă vreți ceva ieftin și bun atunci vă recomand cu încredere IM 280. Preparatul înghețatei nu e deloc complicat și nici nu durează prea mult. Dacă vreți să știți ceea ce mâncați atunci vă recomand un astfel de aparat. Pentru a vă face o impresie despre acest aparat și despre ce poți face cu el îți recomand să vizionezi clipul de alături care deși este în rusă e unul destul de explicativ.

Te-ar mai putea interesa