Kenwood BM 900, mașină pâine

Kenwood BM 900 este o mașină de pâine foarte bună care vine de la un producător foarte cunoscut – Kenwood. Până de curând acest aparat nu prea era comercializat în România, dar de câteva săptămâni am văzut că magazinele au pus spre comercializare inclusiv mașini de făcut înghețată. Adevărul e că acest brand nu e nici scump deoarece aparatul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu prea cred că o să găsești o alternativă al fel de calitativă.

Poze

Kenwood BM900 nu e tocmai un model al anului 2012 deoarece a apărut pe piață prin 2009-2012, dar se descurcă de minune la preparatul pâinii, iar caracteristicile sale tehnice sunt la zi. E de culoare argintie și e destul de compact realizat, iar greutatea sa nu este exagerată fiind de undeva la 8 kilograme.

Panoul de control
Aparatul

Specificaţii tehnice

BM 900 poate prepara pâine de maxim un kilogram jumătate. Acest lucru îl face destul de bun pentru familiile mari și trebuie neaparat menționat că are trei setări de rumenire care vă va ajuta să preparați pâine după bunul plac. Are un program rapid (oarecum, care poate fi setat printr-o rumenire mai mare), dar și unul de pornire întârziată util acelor persoane care vor pâine proaspătă la o anumită oră.

Păreri pro şi contra

Pro: are funcție de păstrare la cald; programarea întârziată e și ea destul de utilă, însă e de recomandat să nu lăsați aparatul nesupravegheat sub nicio formă; garanția poate fi mărită la maximum patru ani, iar acest lucru îi crește fiabilitatea, dar contra cost; vine cu afișaj digital, iar panoul de control e destul de complex și ușor de folosit în același timp; eu zic că nici nu e prea greu de folosit, iar dacă întâmpinați vreo dificultate în utilizarea lui atunci puteți citi al său manual.
Contra: prețul e unul oarecum mare deoarece se găsesc și model mai ieftine, dar acesta pare a fi mai capabil.

Concluzie

Dacă vreți un aparat bun pentru realizarea pâinii acasă atunci acest model ar fi destul de bun. Nu costă deloc exagerat și cu el puteți prepara pâine care o să știți ce conține. Pâinea din comerț e cu diferite ingrediente periculoase, însă dacă o preparați acasă atunci o să mâncați sănătos… dacă nu mâncați prea multă pâine.

Te-ar mai putea interesa