JVC LT-65VU3000, televizor de 165cm cu soft smart

JVC LT-65VU3000 e un televizor modern de la un brand foarte cunoscut. Vine cu o diagonală de 65 inci (165 cm) şi în felul acesta o să puteţi vedea foarte clar divertismentul. Acesta poate fi urmărit din din diverse surse întrucât are o multitudine de opţiuni de conectare (tuner digital triplu, HDMI, wi-fi).

TV-ul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care vine cu Android şi procesor quad core. Acest procesor face ca totul să ruleze fluent.


Păreri pro şi contra

Televizorul e unul cu rezoluţie 4K şi face parte din gama anului 2020. Suportă HDR tip HDR 10 şi HLG aşa încât imaginile să fie cât mai clare.
După cum scriam mai sus acest model e unul cu tuner digital triplu (tip DVB C/S2/T2) aşa încât să puteţi vedea conţinut de la cablu.
Sistemul de operare Android vine cu câteva aplicaţii preinstalate (Youtube, Netflix etc) şi permite instalarea altora.
Chiar dacă ecranul e foarte mare nu vine cu un consum energetic exagerat deoarece are un consum anual de 172 kWh şi eficienţă energetică A+. În stand-by are un consum de 0,5 W, iar când funcţionează are 118 W.
Partea e conectivitate şi porturi e una bună întrucât vine cu multiple opţiuni precum: 3 HDMI, slot CI+, 2 USB, bluetooth şi wi-fi.
Conexiunea bluetooth e una care permite ataşarea unei tastaturi sau ceva de genul.
Pentru a face mai mult loc în cameră poţi opta pentru montarea sa pe un perete prin intermediul unui suport TV compatibil de tip Vesa 200×200.

Aparatul e foarte uşor de folosit având chiar şi un fel de launcher (ca pe telefon) numit JVC Smart Center. În felul acesta diverse funcţii smart pot fi accesate de pe telecomandă.
Brandul JVC e unul japonez fondat în 1927 şi e cunoscut pentru produsele de calitate superioară. În general acest brand produce aparatură audio-video.

Te-ar mai putea interesa