JVC LT-58VA6900, TV Smart cu Android

JVC LT-58VA6900 e un televizor modern de la brandul istoric JVC. E un producător japonez care a fost înfiinţat în 1927, iar din această cauză putem spune că produsele vine de la un brand cu experienţă.
Cu un astfel de televizor puteţi viziona conţinut din orice sursă deoarece are o multitudine de porturi şi software smart bazat pe Android.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un TV cu hardware avansat, adică cu procesor quad core şi ecran 4K.
Din imagine se poate vedea că e un aparat cu un design întâlnit şi la alţi producători.

JVC LT 58VA6900

Păreri pro şi contra

Televizorul JVC LT-58VA6900 e unul echipat cu tuner digital triplu de tip DVB-C/T2/S2.
Unele televizoare nu au DTS, dar acesta are şi e de tip DTS HD.
Pe partea de conectivitate are HDMI, USB, VGA şi Slot CI+. Nu trebuie uitat nici de faptul că vine cu bluetooth şi wi-fi.
Eficienţa energetică e unul dintre plusurile aparatului deoarece are clasa A++ cu un consum de 66W şi 0,5 în stand-by.
Aparatul poate fi montat pe perete prin intermediul unui suport Vesa 200×200. În acest fel eliberăm din spaţiul din cameră.
Software-ul e unul exemplar, fiind vorba despre Android cu aplicaţii preinstalate precum Youtube, Netflix, HBO şi altele.
Suportă HDR pentru culori realiste, în cazul în care aveţi conţinut filmat cu cameră HDR.
Având o diagonală de 58 inci (146cm) acest model e unul care are o greutate de 14,35 kg cu stand.
Mai sus am scris că e vorba despre un televizor cu procesor quad core. Avantajele unui astfel de procesor ar fi că meniurile şi imaginile vor fi afişate fără întreruperi sau întârzieri.

Per ansamblu acest model este unul foarte bun dacă vreţi ceva pe care să urmăriţi emisiunile preferate din orice sursă (cablu, stream sau stocare externă).

Te-ar mai putea interesa