JVC GZ-HM430B

Camera video JVC GZ-HM430B Full HD Negru face parte din noua generaţie de gadgeturile care vin cu senzori performanţi. Şi aici mă refer la faptul că poate filma/fotografia în condiţii de luminozitate scăzută dar şi multe altele. Vine ca alternativă la modelul GZ-HM445B. O parte din caracteristicile acestei camere video ar fi: stabilizator de imagine avansat (AIS), zoom optic 40x, filmare 1080p în format dublu AVCHD, ieşire HDMI,  mode Automat Inteligent, lentile HD Konica Minolta, ecran generos de 2.7 inci etc. Deci vine cu absolut tot ce aveţi nevoie pentru a filma la un eveniment important  indiferent de memontul zilei sau condiţii de temperatură. Modelul Automat Inteligent vă poate ajuta să realizaţi fotografii mai clare sau mai colorate în funcţie de anotimp, moment al zilei etc. dar există şi setări manuale care vă ajută să realizaţi fotografii/înregistrări mai reuşite. Vine şi cu câteva funcţii importante cum ar fi detectarea automată a feţei sau posibilitatea măririi zoom-ului până la 70x (dinamic) sau 200x (digital). Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Ecranul de 2.7 inci

Specificaţii tehnice

Senzorul CMOS are o rezoluţie de 1.5 megapixeli şi are o dimensiune de 1/5.8″. Pe partea de filmare are sistem audio Dolby Digital (2ch), suport pentru carduri SD (salvarea fişierelor se face pe card), înregistrare în format MPEG-4 AVC/H.264 şi AVCHD. Obiectivul are un zoom optic de 40X, digital de 200x, dinamic de 70x, stabilizator de imagine avansat şi lentile Konica Minolta HD F1.8. Ecrnaul de 2.7 inci e unul foarte bun în special că are o rezoluţie de 230k pixeli. Are conectivitate USB 2.0 şi HDMI pentru copierea sau redarea fişierelor de pe aparat. JVC GZ-HM430B foloseşte un acumulator propriu de tip BN-VG107.

Alte caracteristici ce nu le-am specificat sunt următoarele: focalizare automată/manuală, Eye-Fi Card Ready, x.v.Colour şi balans alb auto/manual. În pachetul camerei vide veţi găsi aparatul, acumulatorul, cablu de date USB şi cardul de 8 GB cadou. E un gadget portabil (215 grame) şi uşor de ţinut în mână.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: uşor, simplu de folosit chiar şi de amatori, posibilitate de înregistrare continuă, Super LoLux cu senzor CMOS, înregistrările făcute pot fi uploadate uşor pe Youtube sau Facebook cu ajutorul softului verio MediaBrowser 3, filmare FUll HD la calitate AVCHD fără lampă datorită unui senzor foarte avansat, card inclus etc.

Minusuri: ecranul nu are senzor G pentru ca aparatul să poată fi ţinut în ce mână doriţi (ar fi fost un avantaj pentru stângaci).

Concluzie

Acest gadget numit JVC GZ-HM430B Full HD e recomandarea mea pentru amatorii avansaţi şi profesioniştii care nu au un buget prea grozav. Jos puteţi vedea un clip cu despachetarea acestei camere şi un mini review:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „JVC GZ-HM430B”

  1. Am o intrebare: vad ca si acest model precum si HM30B sau HM435/440, cer cel putin Win XP SP3. Eu folosesc Xp SP2. Unde ar putea aparea problemele de compatibilitate ? Filmele de pe card le pot lua numai cu softul primit odata cu camera(care nu e compatibil cu win xp sp2) ? Din cate am mai citit, daca incerci sa copii direct filmele de pe card pe PC nu poti. Cine a avut ocazia sa testeze aceasta camera, va rog lasati un raspuns. Multumesc,

  2. Cel puțin XP SP3 deoarece producătorul vrea să-ți spună că e bine să ai la zi sistemul de operare, dar s-ar putea să meargă bine și pe XP SP1 etc. De pe card ar trebui să vezi fișierele și fără drivere (depinde de sistemul tău de operare).

Comentariile sunt închise.