JVC GZ-E15BEU

JVC GZ-E15BEU e un model al anului 2012 de la JVC, iar toate modelele acestui an se laudă cu capabilitatea de a filma Full HD. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani cred că primim un extraordinar produs european. O alternativă la acest model ar fi GZ-HM430B care are același preț ori e cu vreo câteva zeci de lei mai ieftin în funcție de magazinul de unde îl cumpărați.

Poze

Nu arată cu mult diferit față de JVC GZ-HM430B, iar capabilitățile sunt aproximativ aceleași deoarece ambele au același preț. E de culoare neagră și se poate vedea din imaginea de alături că are un ecran destul de mare fiind de 2,7 inci. Dacă ecranul vi se pare mi atunci aveți posibilitatea de a conecta aparatul la un televizor care are HDMI deoarece aparatul are mini HDMI.

Camera

Specificaţii tehnice

JVC GZ-E15BEU vine cu un senzor de 1,5 megapixeli care e de tip CMOS. Înregistrarea se realizează la maxim calitate Full HD, iar sunetul e de tip dual channel. Un lucru care nu trebuie neglijat e faptul că are zoom la microfon și nu doar la obiectiv. Obiectivul e unul bun atâta timp cât poate realiza un zoom optic de 40x. Din preview-ul de alături se poate observa calitatea filmării la acest model.

Păreri pro şi contra

Pro: costă puțin; senzorul și obiectivul sunt foarte bune; poate înregistra 1080p, iar înregistrarea se poate realiza cu sunet stereo; rezultatul filmării poate fi văzut pe ecranul din dotare ori pe un HDTV deoarece camera are port HDMI; portul USB vă va ajuta să transferați conținutul pe un laptop, iar faptul că suportă multe tipuri de carduri e un alt mare plus; autonomia bateriei e una bună depinde și în funcție de calitatea la care se filmează.
Contra: nimic.

Concluzie

JVC GZ-E15BEU e un aparat foarte bun care filmează la o calitate extraordinară, iar pentru a te convinge de acest lucru poți viziona clipul de sus. Dacă te interesează o prezentare a acestui model din 2012 atunci poți urmări clipul de mai jos care e unul foarte bun și prezintă principalele facilități ale modelelor noi de la JVC.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „JVC GZ-E15BEU”

  1. E foarte bun modelul si pretul e unul fara concurenta. Era fain daca avea comenzi cu touch si ecran de 3 dar poate modelele din 2013 vor avea asa ceva.

Comentariile sunt închise.