JVC GC-XA1

Și JVC a scos o cameră sport care nu doar e ieftină, ci și performantă, fiind vorba despre modelul JVC GC-XA1. Cred că e cazul să scoată un astfel de model deoarece Sony a scos un model destul de similar prin Sony HDR-AS15. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu mi se pare deloc mult, iar caracteristicile sale esențiale sunt senzorul CMOS capabil de a filma 1080, portul wireless și rezistența la diferiții factori de mediu externi cum ar fi apa, praful și șocurile.

Poze

GC-XA1 e un model extrem de mic și portabilitatea sa e bună din moment ce are 126 de grame. Pozele sau videoclipurile captate pot fi văzute pe ecranul din dotare (destul de mic având în vedere că are 1,5 inci) sau se pot transmite pe un alt dispozitiv prin intermediul portului Wi-Fi, a USB ori a HDMI.

JVC GC XA1
Aparatul
JVC GC XA1 2
Ecranul

Specificaţii tehnice

Camera JVC GC-XA1 e un model foarte așteptat deoarece alte branduri au scos modele sport. Vine cu aceeași calitate și spre deosebire de camerele convenționale aceasta e special realizată pentru a putea fi atașată unei căști sau biciclete. Normal că e rezistentă la șocuri, dar și la apă, îsnă nu mai mult de 5 metri… în apă. Din păcate ecranule de doar 1,5 inci, dar și aparatul e minuscul.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț mic; fiabilitatea e foarte bună; autonomia bună alături de greutatea mică contribuie la portabilitate și o fac excelentă; vine cu foarte multe accesorii utile pe care le poți vedea aici la partea de caracteristici speciale; pentru încărcare nu-ți trebuie un adaptor deoarece se realizează prin USB.
Contra: stă prost la zoom optic, dar nu știu dacă acest lucru v-ar fi ajutat la ceva.

Concluzie

În opinia mea, JVC a făcut treabă bună cu acest model. Dacă v-a sărit în ochi garanția de doar un an atunci trebuie menționat că acest lucru e oarecum normal din moment ce vorbim despre un aparat destinat utilizării în timpul realizării de sporturi extreme. Din preview-ul de alături puteți vedea mai multe informații referitoare la acest aparat.

Te-ar mai putea interesa