Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC GC-PX10 Everio Hybrid

După cum observați, această cameră video JVC GC-PX10 Everio Hybrid e una hibridă nu pentru că are acea denumire ci pentru că are o formă mai ciudată. La prima vedere, pare a fi o cameră foto mirrorless cu un obiectiv fix, însă e o cameră video de ultimă generație care vine doar cu cele mai bune tehnologii, motiv pentru care are și un preț destul de piperat dar justificat. Dacă căutați doar un model simplu pentru filmat atunci recomandarea mea e un JVC GZ-HM430B. Caracteristicile speciale ale acestui gadget ar fi senzorul CMOS Super Lolux de 12 MP, filmarea Full HD, un obiectiv cu Konica Minolta HD care proiectează imagine pe senzorul BSI, ecran rabatabil, sensibilitate ISO 6400 și filmare la calitate VGA timp de 2 ore. Deci dacă sunteți un profesionist și vreți să faceți o alegere inteligentă (compactă) cred că acest gadget e cel potrivit în special că e destul de unic în sensul că sunt foarte puține gadgeturi similare disponibile. Acest GC-PX10 Everio are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Conținutul

Din spate

Specificații tehnice

Senzorul CMOS acestui aparat de filmat/fotografiat e unul de 12.75 MP de  care e iluminat din spate și vine cu filtru. Sistemul de filmare e unul foarte bun având în vedere că e mai mult cameră video decât aparat de fotografiat. Aveți posibilitatea de a filma până la calitate 1080p 60p cu 36Mbps iar filmările pot fi salvate fie pe memorie internă fie pe un card de tip SD. Filmările sau fotografiile pot fi salvate în format MPEG-4 și jpeg.

Pe partea de captură JVC GC-PX10 are o iluminare minimă de 1/4 lux (în funcție de ce mod alegeți), sensibilitate ISO Auto sau 100-3200, filmare/fotografie în mod portret/peisaj, mod NightAlive, mod AE cu o mulțime de setări, posibilitate de fotografiere continuă până la 60 fps la rezoluție 8.3MP, compensare backlight și imagini statice. Obiectivul are un zoom optic de 10x, un zoom digital de 64x (sau 19x dinamic), stabilizator de imagine optic OIS și avansat AIS, lentile Konica Minolta HD etc. Ecranul cu care vine acest aparat e unul rabatabil de 3 inci.

Are conectivitate USB 2.0, mini HDMI, ieșire audio, intrare microfon și interfață audio-video. Alte dotări care nu le-am specificat ar fi: blitz-ul integrat, acumulator bun numit BN-VF815, procesor Falconbrid etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmare cu 300 fps (încetinitorul), lentile foarte bune, compactă, sensibilitate ISO de maxim 6400, suport pentru carduri SD de maxim 32 GB dar și altele.

Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Concluzie

JVC GC-PX10 Everio prezintă unele caracteristici interesante care nu le veți găsi pe prea multe gadgeturi similare și cred că e un model foarte reușit în special că e unul hibrid. Jos v-am pus o mică prezentare  acestui model:

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ady

    O camera super, o am deja de mai bine de 2 ani si am filmat si fotografiat cu ea in diverse ipostaze(lumina-intuneric,frig-cald),pot sa spun cuvinte doar de laude pt acest model.O recomand la toti celor care au pretentii la calitate.

Lasă un comentariu