JVC Everio GZ-MS150H

O cameră video compactă și stilată este camera video JVC Everio GZ-MS150H care are un preț bun Vezi prețul special de azi → deci e mult mai ieftină în comparație cu GZ-HM445B care filmează 1080p). Are memorie și slot pentru card de tip SDXC, e dotată cu funcții performante cum ar fi zoom-ul dinamic de 70x și stabilizatorul avansat de imagine care elimină tremuratul. Mai are și un mod numit Automat care asigură o calitate optimă a imaginii pe care doriți să o captați în orice situație. O alternativă mult mai performantă e GZ-HM650B.

Caracteristici principale

JVC GZ-MS150H vine cu câteva caracteristici care vă vor impresiona, iar acestea sunt: programele incluse (LoiLoScope AX etc), zoom-ul optic și dinamic foarte mari (zoom dinamic de 70x, digital de 200x și optic de 40x), CMOS-ul e de 1,5 megapixeli, are un LCD de 2,7 inci cu o rezoluție de 230 k, poate detecta fețe, are funcțiile de înregistrare automată și time-lapse, are un mod automat inteligent și un stabilizator avansat de imagine. Nu trebuie uitat nici faptul că are slot de memorie.

Poze

Pozele de mai jos sunt de la GZ-HM650B care este un aparat mai performant și despre care voi scrie în curând. Ambele aparate arată identic, doar că cel Full HD are mai multe inscripții și conexiuni.

Conținutul pachetului
De sus

Specificații tehnice

Are un senzor de 1,5 megapixeli cu o dimensiune de 1/5,8 inci. Are un senzor de tip CMOS. Poate înregistra pe carduri de memorie SD, SDHC și SDXC în format MP4. Balansul de alb este manual sau full-auto. Pe partea de zoom stă foarte bine deoarece are zoom optic de 40x și digital 200x. Aceste zoom-uri sunt posibile datorită lentilelor Konica Minolta HD. Are și un vizor sau monitor HD de 2,7 inci cu o rezoluție de 230 mii pixeli. Pentru a fi conectat la PC are USB, iar pentru a putea fi conectat la un televizor are interfața AV Out. Alimentarea se poate face cu o baterie BN VG107 de 2,2 . Greutatea lui  GZ-MS150H este de puțin peste 200 de grame, iar durata de înregistrare video este de maxim 34 ore jumătate (SR/SRW).

Păreri pro și contra achiziției

Pro: este ieftină, filmează HD (oarecum), dă posibilitatea de a-i fi mărită memoria cu ajutorul cardurilor de memorie.
Contra: era interesant dacă putea filma Full HD, dar atunci prețul trecea de 1000 de lei.

Prețuri

Prețul camerei variază și de aceea poate fi achiziționată la un preț de circa 599 lei. Să sperăm că nimeriți o la ofertă.

Concluzii

Dacă ești în căutarea unei camere de filmat ieftine atunci JVC Everio GZ-MS150H ar fi una ideală pentru tine doarece este de ultimă generație și destul de capabilă.

Un comentariu la „JVC Everio GZ-MS150H”

Lasă un comentariu