Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC Everio GZ-HM960BEU

Trebuie să recunoaștem că JVC este unul dintre cele mai populare branduri când vine vorba despre achiziționarea unei noi camere video, iar camera video JVC Everio GZ-HM960BEU incorporează foarte multe tehnologii și nici nu costă exagerat de mult. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi trebuie să vă așteptați la suport Full HD, memorie internă de 16 giga și suport 3D. Garanția aparatului e una bună deoarece e de 2 ani și presupun că magazinele oferă posibilitatea extinderii ei contra cost.

Poze

Aspectul modelului GZ HM960BEU nu e cu mult diferit de restul camerelor de la acest producător și se poate vedea că are inscripționate principalele funcții. Una dintre inscripții e cea 3D converter care ne spune că gadgetul are suport pentru conversie din 2D în 3D.

Porturile

Ecranul senzitiv

Specificaţii tehnice

JVC GZ-HM960BEU este un model nou și nu cred că pot spune că ar fi o cameră 3D, ci mai degrabă una 3D Ready deoarece face conversia de la 2D la 3D, iar filmul poate fi vizionat pe ecranul gadgetului fără a necesita ochelari 3D. 🙂 Senzorul e de tip CMOS și are undeva la 10,5 megapixeli, iar acest lucru presupune că poate filma maxim 1080p. Din păcate zoom-ul optic e de doar 10x, dar aparatul plusează prin faptul că filmează cu sunet pe două canale (stereo) și că filmarea se realizează fără întrerupere între memorii. Filmarea e de calitate superioară și asta o puteți vedea din clipul de alături care e unul 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul LCD e mare fiind de 3,5 inci și are suport touch; înregistrarea se face cu sunet stereo; are hard intern de 16GB, dar și suportă multiple tipuri de memorii; pentru vizionarea filmelor pe un dispozitiv extern vă puteți folosi de mini HDMI, de USB ori de ieșirea A/V.
Contra: prețul e ușor mare și nu are doi senzori așa încât să filmeze 3D.

Concluzie

JVC Everio GZ-HM960 nu e tocmai un model al anului 2012 deoarece a apărut anul trecut, însă la noi în țară a apărut de curând la un preț bun. Modelul acesta are și bluetooth incorporat însă GZ HM960 e prezent în mai multe variante de configurație și de aceea ar trebui să vă uitați cu atenție dacă magazinul vinde varianta cu bluetooth. Pentru a fă face mai bine o impresie despre cum arată aparatul vă invit să urmăriți preview-ul de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu