JVC Everio GZ-HM960BEU

Trebuie să recunoaștem că JVC este unul dintre cele mai populare branduri când vine vorba despre achiziționarea unei noi camere video, iar camera video JVC Everio GZ-HM960BEU incorporează foarte multe tehnologii și nici nu costă exagerat de mult. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » trebuie să vă așteptați la suport Full HD, memorie internă de 16 giga și suport 3D. Garanția aparatului e una bună deoarece e de 2 ani și presupun că magazinele oferă posibilitatea extinderii ei contra cost.

Poze

Aspectul modelului GZ HM960BEU nu e cu mult diferit de restul camerelor de la acest producător și se poate vedea că are inscripționate principalele funcții. Una dintre inscripții e cea 3D converter care ne spune că gadgetul are suport pentru conversie din 2D în 3D.

Porturile
Ecranul senzitiv

Specificaţii tehnice

JVC GZ-HM960BEU este un model nou și nu cred că pot spune că ar fi o cameră 3D, ci mai degrabă una 3D Ready deoarece face conversia de la 2D la 3D, iar filmul poate fi vizionat pe ecranul gadgetului fără a necesita ochelari 3D. 🙂 Senzorul e de tip CMOS și are undeva la 10,5 megapixeli, iar acest lucru presupune că poate filma maxim 1080p. Din păcate zoom-ul optic e de doar 10x, dar aparatul plusează prin faptul că filmează cu sunet pe două canale (stereo) și că filmarea se realizează fără întrerupere între memorii. Filmarea e de calitate superioară și asta o puteți vedea din clipul de alături care e unul 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: ecranul LCD e mare fiind de 3,5 inci și are suport touch; înregistrarea se face cu sunet stereo; are hard intern de 16GB, dar și suportă multiple tipuri de memorii; pentru vizionarea filmelor pe un dispozitiv extern vă puteți folosi de mini HDMI, de USB ori de ieșirea A/V.
Contra: prețul e ușor mare și nu are doi senzori așa încât să filmeze 3D.

Concluzie

JVC Everio GZ-HM960 nu e tocmai un model al anului 2012 deoarece a apărut anul trecut, însă la noi în țară a apărut de curând la un preț bun. Modelul acesta are și bluetooth incorporat însă GZ HM960 e prezent în mai multe variante de configurație și de aceea ar trebui să vă uitați cu atenție dacă magazinul vinde varianta cu bluetooth. Pentru a fă face mai bine o impresie despre cum arată aparatul vă invit să urmăriți preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa