Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC Everio GZ-HM655B

Camera video JVC Everio Full HD GZ-HM655B Black ar trebui să fie prima voastră opțiune dacă doriți un astfel de gadget pentru filmat evenimente. O alternativă la aceasta mult mai ieftină dar cu același design e GZ-HM445B. Are cele mai bune tehnologii pentru a realiza filmări de o calitate superioară și funcții pentru a vă ușura filmarea. e Un model foarte reușit atât la interior (specificații tehnice) cât și al exterior (design și dimensiuni). Trebuie să recunoaștem că acestea sunt cele mai compacte dispozitive de filmat și pot chiar și fotografia. Are un preț bun Vezi prețul special de azi, deci un preț nici prea mare dar nici prea mic.

Poze

Din față

Din lateral

Specificații tehnice

Greutatea e de circa 230 de grame, deci nu e prea grea pentru a fi transportată. Poate fi ținută ușor în mână datorită dimensiunilor reduse.

Are un senzor CCD de 1/4″” de 3.32 MP de tip CMOS care e iluminat din spate. Are un zoom optic de 40x și unul digital de 200x. Lentilele sunt Konica Minolta HD care le găsim pe mai toate modelele JVC mai bune. Memoria internă de tip flash e de 8 giga și poate fi extinsă cu un card SD. Trebuie să menționez faptul că aceasta poate să filmeze fără întreruperi chiar dacă cardul este plin, continuarea filmării poate fi stocată pe un alt card. Formatul video e MPEG-4 AVC/H.264 iar cel foto e jpeg.

Pe partea de conexiuni are miniHDMI pentru format 1080p, USB 2.0 și ieșire audio-video. La capitolul multimedia re tehnologie Dolby Digital pe 2 canale. Acest GZ-HM655B folosește un acumulator de tip BN-VG114.

LCD-ul are o diagonală de 2.7 inci care e unul tactil care suporă o rezoluție maximă  de 2400 cu 1344 pixeli. Are o mulțime de caracteristici speciale care vă dau posibilitate uploadării filmărilor fie pe Youtube fie pe Facebook, editării filmărilor direct de pe cameră, înregistrării automate, detectarea faței și altele. Mai are mult mai multe dar acestea mi s-au părut mai interesante.

Pe lângă baterie veți primi și un cablu HDMI.

Păreri pro și contra achiziției

Trebuie să recunoaștem că acest producător oferă numai camere video performante cu un design elegant și modern. Prețul este acceptabil dacă ar fi să-l comparăm cu performanțele gadgetului.

Concluzie

JVC Everio Full HD GZ-HM655B are toate caracteristicile și specificațiile tehnice necesare pentru a fi o alegere bună din toate punctele de vedere. E un model chiar și de recomandat datorită prețului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu