JVC Everio GZ-HM650B

Această cameră video JVC Everio GZ-HM650B este una Full HD și vine ca o alternativă la GZ-HM445B și GZ-MS150H. Costă dublu ca cea din urmă, adică are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar își merită banii în plus deoarece filmează FullHD, are mini HDMI, memorie incorporată de 8 giga și zoom-uri impresionante. Să nu uităm de rezoluția de 3,2 a senzorului. Cu acest JVC Everio Full-HD GZ-HM650B negru beneficiați de calitate superioară în condiții de lumină slabă și puteți realiza filmări HD și poze excepționale indiferent de condițiile de lumină. Cel mai tare e faptul că vine cu memorie internă (de tip Flash) de 8 giga.

Caracteristici principale

Trebuie evicențiate caracteristicile principale ale camerei video de la JVC, adică a modelului HM650B, care sunt: înregistrarea continuă, înregistrarea la 24Mbps (la o rată bit ridicată), format dublu AVC HD și standard Definition, stabilizator avansat de imagine, modul automat, înregistrare automată și time-lapse, fotografierea și măsurarea zâmbetului, are efect de animație, înregistrează sunet de înaltă calitate, are o ieșire de 1920 pe 1080, ieșire HDMI de tip mini, lentile Konica Minolta HD, poate recunoaște fețe, ecranul este un LCD de 2,7 inci la 230k pixeli, are lampă automată, software pentru Windows, slot pentru memorie suplimentară (SD, SDHC, SDXC), zoom-uri mari (zoom optic 40x, dinamic 70x și digital 200x.)

Poze

Din pozele de mai jos se poate vedea că aparatul din acest mini review seamănă cu GZ-MS150H care este o variantă mi ieftină și mai puțin performantă/dotată.

Conținutul pachetului
De sus

Specificații tehnice

Acest JVC GZ-HM650B este un aparat video cu un senzor CMOS care are o rezoluție de 3,32 megapixeli. Are integrat un hard de 8 giga, dar memoria poate fi extinsă prin carduri SD, SDXC și SDHC. Timpul de înregistrare e de 53 ore SEW pe un card de 64 de giga și 6 ore jumătate UPX tot pe un card de 64 de giga. Formatul de înregistrare video este MPEG4 cu AVC/H.264 și eu zic că e bine așa. Are un vizor de 2,7 inci cu o rezoluție de 123 mii pixeli, iar pe partea de conectivitate are mini HDMI, ieșire AV și USB pentru a fi conectat la calculator. Bateria este una BN-VG114 și ține destul de mult, iar pe partea de greutate acest aparat are puțin peste 200 de grame, mai exact 235 grame.

Review video

Mai jos este un review video al acestui aparat, dar nu este în română. 🙁

Păreri pro și contra

Pro: arată bine, este foarte performantă (filmează Full HD), este produsă de o firmă cunoscută în acest domeniu și are multe conexiuni și funcții utile.
Contra: este cam scumpă.

Prețuri

În momentul de față camera JVC GZ-HM650B costă undeva la 1949 lei, dar poate că se va ieftini.

Concluzii

Dacă vrei o cameră de filmat performantă atunci JVC Everio GZ-HM650B este una pentru tine deoarece este un model nou și foarte performant.

Te-ar mai putea interesa