Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC Everio GZ-EX215WEU

O alternativă albă la GZ-EX215BEU este camera video JVC Everio GZ-EX215WEU. Nu vine cu nimic în plus și din această cauză chiar și prețul e același având un preţ bun Vezi prețul special de azi. Pentru acești bani primim un produs foarte fiabil care are o garanție minimă de 2 ani care probabil va putea fi mărită la mai mult într-un viitor apropiat. La fel ca și modelul negru și acesta are wi-fi și trebui să spun că e un lucru deosebit pentru o cameră deoarece n-am mai întâlnit camere c așa ceva.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine pe alb fiind foarte asemănătoare cu un laptop Sony alb. Dimensiunile nu-i sunt mari și din acest motiv și greutatea e una mică de puțin peste 200 grame. Astfel, o să o puteți transporta ușor într-un buzunar sau o husă specială.

Așa arată

Specificaţii tehnice

JVC GZ-EX215WEU e un Everio care poate filma Full HD grație senzorului CMOS de 1,5 megapixeli. Puteți filma de la distanță deoarece beneficiază de un zoom optic de 40x, iar filmarea se face cu sunet pe două canele (stereo) și dacă sunteți interesați dacă filmează cu zoom microfon atunci trebuie știut că are această caracteristică.
Filmele și pozele captate sunt salvate pe carduri SD, SDHC și SDXC și pot fi admirate pe ecranul touch de 3 inci sau dacă vi se pare prea mic atunci puteți transfera clipurile și pozele pe un calculator sau televizor prin intermediul conexiunilor USB sau HDMI (mini).

Păreri pro şi contra

Pro: performanțele sunt foarte bune; puteți transfera fișierele media (poze, filme) prin diferite modalități cum ar fi cardul, USB, AV Out și mini HDMI; prețul e foarte bun fiind pe măsura performanțelor aparatului.
Contra: culoarea albă e un interesantă și unică pentru o cameră video, însă nu e pe gustul meu.

Concluzie

JVC Everio GZ EX215WEU e un model apărut acum în 2012 și vine cu caracteristici premium cum ar fi filmare 1080p, ecran mare cu suport touch, dimensiuni reduse și greutate mică. Dacă vei merge undeva în concediu și vrei să ai niște amintiri de calitate peste câțiva ani probabil acest aparat ar fi o soluție ieftină și bună. Alături este un test de înregistrare la 1080p al unui model similar camerei de față și se poate observa că sa descurcat de minune.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu