JVC Everio GZ-EX215BEU

Dacă te interesează o cameră care să poată filma Full HD atunci îți recomand camera video JVC Everio GZ-EX215BEU care nu doar e realizată de un brand cunoscut, ci e și foarte capabilă. Deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » pot spune că nu costă mult, iar garanția de minim doi ani îi susține fiabilitatea. Prezența Wi-Fi-ului e o caracteristică despre care pot spune că nu am întâlnit-o la alte modele, dar mă gândesc că se va dovedi foarte utilă.

Poze

Din față

JVC GZ-EX215BEU e un model al anului 2012 și de aceea de curând a ajuns în magazine și trebuie să ne mulțumim doar cu pozele oficiale. Despre acest model se poate spune că vine pe două culori și mi se pare bine că îl găsim în magazine pe culoare neagră și albă la același preț.

Specificaţii tehnice

Acest Everio are un senzor de 1,5 megapixeli și după cum ziceam anterior e capabil să filmeze 1080p. Zoom-ul e unul excelent deoarece poate mării până la 40x care e un zoom optic. Chiar dacă e o cameră video poate capta și poze în format *.jpeg, iar filmarea se face ca MPEG-4 AVC/H.264. Acestea sunt salvate carduri de memorie de tip SD și diferite derivate ale SD. Când filmați trebuie să știți că filmarea se realizează cu sunet (pe două canale, deci stereo) și microfonul are zoom.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand care nu se face de rușine sub nicio formă; garanția e mare; poate filma Full HD; are HDMI (mini) și USB pentru conectarea aparatului la un HDTV ori la un PC; zoom-ul optic e foarte bun fiind de 40x; ecranul LCD e unul mare de 3 inci și suportă comenzi tactile; greutatea e una mică de puțin peste 200 grame cu bateria inclusă; consumul de curent e mic deoarece consumă doar 2,3 W.
Contra: nu am ceva negativ de spus despre aparat deoarece se dovedește a fi capabil și vine pe două culori așa încât să puteți alege modelul preferat.

Concluzie

GZ EX215BEU e camera perfectă dacă te interesează achiziția unei camere video din 2012 care vine cu Wi-Fi. Pot spune că nu am mai testat până acum o astfel de cameră și vreau să văd cât de utilă le va fi această funcție persoanelor care vor cumpăra acest model

Te-ar mai putea interesa