Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

JVC Everio Full HD GZ-HM445B

Camera video JVC Everio Full HD GZ-HM445B pe negru e un nou aparat video de la JVC care e asemănător cu GZ-HM650B Full HD. O altă alternativă pentru un buget de circa 2.000 lei e GZ-HM655B. E recomandată de faptul că e mică, poate filma 1080p, poate lua poze, are un zoom optic destul de bun și de faptul că e făcută de o firmă foarte cunoscută în domeniul audio-video-foto – JVC.

Poze

Conținutul pachetului

De sus

Specificaţii tehnice

GZ-HM445B e o cameră care filmează la o definiție foarte ridicată și are un senzor CMOS cu o rezoluție de 1,5 megapixeli. Suportă carduri de tip SD, SDHC și SDXC, iar timpul de înregistrare e de 3 ore și 20 de minute. Normal că formatul în care se face înregistrarea e MPEG4 și când ia poze acestea sunt salvate în format JPEG. Aspectul imaginii e 16 pe 9, iar pozele sunt luate la rezoluția 1920 pe 1080 pixeli. Stă destul de bine pe partea de zoom deoarece zoom-ul optic e de 40x, iar cel digital e de 200x. Zoom-ul digital nu e așa de important. Cel optic e ceea ce contează cu adevărat. Pe partea de audio are microfon și sistem audio. Are și ecran LCD de 2,7 inci care e capabil de o rezoluție de 123 mii de puncte. Ca și conexiuni are HDMI, Mic In și USB. Bateria e una care ține destul de mult și are un consum de 2,7 W.

Păreri pro şi contra

Pro: arată, prețul este unul în jurul sumei de 1000 de lei, poate filma Full HD, poate înregistra pe o multitudine de carduri de memorie, stă destul de bine pe partea de zoom și are HDMI.
Contra: nu am obiecții la cumpărarea unui astfel de aparat video.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1199 lei este un preț aproximativ pentru acest aparat de filmat și dacă îl vreți și mai ieftin atunci va trebui să vă orientați spre o alternativă mai ieftină ori spre un resigilat al acestui model care poare costa undeva cu până la 200 lei mai puțin.

Alternative

GZ-HM650B și GZ-MS150H ar fi două alternative la acest model. Ambele sunt de la JVC. Prima e tot cu suport FullHD, iar a doua nu filmează 1080p, dar costă undeva la 500 de lei.

Concluzie

Această cameră video numită JVC Everio Full HD GZ-HM445B Negru e un model de cameră premium pentru acele persoane care vor să capteze amintiri la cea mai bună calitate posibilă, iar acest aparat sigur nu-i va dezamăgi.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • vasi

    Salut.un pic de ajutor daca te rog..caut de cateva nopti o camera video in jurul pretului de 1000 ron.Am gasit Panasonic FullHD HDC-SD40 cu 16.8x zoom optic si JVC Everio Full HD GZ-HM445B cu 40x zoom optic….jvc are 2 slot card cu touchscreen,dar am inteles ca la panasonic tine bateria mai mult….. .ajuta-ma cu o parere.s mult anticipat

  • Naşul

    Suportul touch nu prea e ideal pentru mine deoarece e cam enervant. Eu aș merge pe Panasonic sau un JVC fără touchscreen, dar acestea sunt sigurele camere care să fie în jurul sumei de 1000-1200 de lei și să fie bune.

  • Gelu

    JVC e foarte buna. O am eu si nu ma deranjeaza ecranul senzitiv.

Lasă un comentariu